Verda -> RE: Visak kilograma nakon poroda (18.4.2012 11:54:22)
|
IZVORNA PORUKA: Kettty Hej draga-evo i ja da te pozdravim,i ja sam ti u 32-33. i ne sekiram se-ugojila se 15 kg do sada-znaci BOLJA SI :) Samo pomisli na to SUTRA:ustajanje,pa trci tamo-trci-ovamo...spasce to samo od sebe..Jos,najvise ti se skida dojenjem,tako da bez brige..jest da se osijecam ko morz :) ali sreetna sam,i da-moj problem su strije-sva sam popucala :( Pozdrav i tebi,sve smo mi dobre :),ja i sad ustajem po sto puta u wc i par zadnjih dana nikako da se namjestim da spavam,al eto vidjet cemo kako cemo ih skidati samo da sve bude oki s bebom,s kilama cemo se pomiriti,sto MM kaze ima zena koje toliko vagaju a nisu ni trudne ni nista pa opet zive i ne kukaju :) .Ja se isto tako osjecam ko slonica,al upravu si sreca je neizmjerna jos kad bebice budemo drzale u rukama sve cemo zaboraviti.Ja jos nigdje nemam ni jedne strije nit sam gdje pukla,al od pocetka se traskam kremicama i uljima u zadnje vrijeme sa gela za tusiranje namjenjenog iskljucivo trudnicama cesto se tusiram uljem za bebe i poslije toga se namazem onako na vlaznu kozu i to je moj recept,pored mnogo vode koje pijem,ujutro zaduzim flasu od 2L i predvece je prazna,mada mi bude muka od tolike vode al sta je tu je.... Znaci tu smo negdje s terminima,u kojem si gradu,mozda se i sudarimo u bolnici :) lijep dan zelim
|
|
|
|