bellla -> RE: Pelene i naši "tržni centri" (14.4.2012 12:07:49)
|
Robot je inace dno dna---apsolutno! Skidanje maramica sa pelena ne bi dovodila ni u kakvu vezu sa platama zaposlenika,nidje veze,to samo govori o njima,kao ljudima,neznam kako ce im maramice koje odnesu kuci pomoci kucnom budzetu,(sparas na maramicama koje dodju 4km cca,ali bez problema dajes 2-3km za cigarete[sm=zmeden.gif] Meni je to ravno kradji,kao npr.jednom sam htjela kupiti sampon Head&Shoulders,koji i inace korisitm,i bila je isto akcija neka,bio je u pakiranju jedan od 400ml i uz njega zaljepljen manji od 200ml kao gratis,koji su prodavacice prodavale kao zaseban,bez obzira sto su zaljepljeni jedan za drugi i pise gratis????!!!Na moje pitanje kako je to moguce,samo slijezu ramenima,kao tako je to[sm=zmeden.gif] A dok god samo malo progundjamo sebi u bradu,presutimo i okrenemo glavu radit ce nam i gore stvari od ovoga. I na kraju krajeva zasto ne bi dobila jedne maramice gratis od proizvodjaca pelena koji je na meni zaradio 1000-1500km(zavisno o tome koliko dugo bebi trosi iste)!!!
|
|
|
|