Katarina3 -> RE: Racunanje menstrualnog ciklusa nakon spontanog bez kiretaze (13.4.2012 19:50:47)
|
IZVORNA PORUKA: Tinak29 IZVORNA PORUKA: Katarina3 E ovako drage moje muci me jedno pitanje nadam se da cete se javiti i pomoci mi,imala sam spontani 25 marta tj.tad sam prokrvarila imam menstrualni ciklus 28 dana ,doktor mi je rekao da se plod nije razvijao i da sam bila negde oko 6 nedelje i da to skoro i neracunam trudnocom i da mogu odmah da radim na svojoj bebici,po mom menstrualnom ciklusu u nedelju mi je trebala biti ovulacija znaci 14 dan ali nazalost meni je temperatura juce ujutru bila 36.3 a jutros 36.2 ,:/ mozeteli mi kako pomoci i imali iko iskustvo slicno ja cu nastavit meriti temp pa cu da vidim ,puno pozdrava Ja sam imala spontani 3.4., jucer tek prestala krvariti i otisla kod ginicke. Rekla je da je sve cisto, otislo samo od sebe i da je jako zadovoljna. Pitala sam je kako to sada funkcionira sa mengom, kaze ona da se ovo racuna kao M. Dakle iducu bi trebala dobiti nakon mojih 28 dana. Ne znam, to cemo jos vidjeti... A sto se tice planiranja druge bebe, rekla je ODMAH, kakve pauze i bakraci [sm=smiley1.gif]. Ja nikada nisam mjerila temp. A sto se tice ovulacije, meni osobno najbolji pokazatelj je bio sluzasti iscjedak koji je trajao dan/dva. Pa probaj se mozda ravnati po tome...kada ga primjetis odmah hopla cupla [sm=jezicek.gif] Haj tinaj29 drago mi je da je stobom sve ok,meni je danas bio neki jaki ratezljivi iscedak i prozirne boje da li i kod tebe bude tako,ja i mm smo se bacili na posao i dizala sam noge u zrak kazu da i to zna pomoci hehe :)))
|
|
|
|