eminesqu -> RE: Mačke i psi u ulazu (9.4.2012 17:08:17)
|
IZVORNA PORUKA: Adana Galicia draga nije ni malo smiješno to što govoriš [sm=smiley21.gif] Možeš provjeriti te prozore u podrumu i zatvoriti ih. Ako te nije strah ''sikluka'' , ti lijepo pokupi mačke i odvedi negdje, istjeraj iz zgrade... I možeš nazvati sanitarnu inspekciju i raspitati se šta se može uraditi povodom problema kojeg imaš... Ja ti nažalost nisam od neke pomoći jer sam jako osjetljiva na pse i mačke. [sm=smiley1.gif] I kod mene se u stubištu znaju desiti ''nezgode'' ali ja to očistim i idemo dalje... Dok se nisam udala ''odgajala'' sam mačiće i pazila mamu-macu u ulazu. [sm=smiley14.gif] A i sada ima maca sa mačićima u ulazu, i paze je. Vjerujem da će biti ''nezgoda'' ali sad za sad su još u ulazu. [sm=smiley1.gif] e ih I ja volim životinje, nije meni to problem. Imala sam psa 13 godina skoro, i mačke i ptice, i ribe... Ali ove mačke prelaze svaku mjeru. Čistila sam ja to koliko sam imala živaca, ali stvarno iza njih se ne može očistiti koliko mogu nakakiti. Fuj. Ubijanje ne dolazi u obzir, ali ću vidjeti sa bratom da ih negdje odvuče ako ih mognem pofatati. Iz podruma ne mogu ući jer između ulaza i prozora podruma su vrata kroz koja ne mogu proći, osim ako nemaju kakve super moći. A kućepaziteljka valjda misli što sam plava da sam i glupa. Zovem sutra inspekciju pa ću vidjeti šta mogu. Hvala u svakom slučaju.
|
|
|
|