Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e ja nisam ni ovih jadnih 1,60 vec jos jadnijih 1,58 a Boga mi volim i ravnu obucu pogotovo otkako sam se porodila, inace prije su stikle i to sto vece bile neizostavni dio look-a
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
1,66-nebi voljela da sam veca ,jer volim stikle ha,ha-moja prijateljica je visoka i kad god je izlazila sa deckom morala je u tenama pa smo se uvijek na taj racun smijale
176, a nosim i stikle, i to avako trudna, i tene. MM je pravo visok, pa mogu, sto neko od vas rece i stikle i repove na vrh glave nosati. Ma, meni visina skroz svejedna - ne bi mi smetalo ni da sam visa ni da sam manja
Eeee blago tebe. Moj problem i jeste u tome što MM nije puno viši od mene (184 cm), pa mi i nije gušt obuti cipele s potpeticom ako ću biti viša od njega. A nekim slučajem mi je većina prijateljica niža od 170 cm pa i bez potpetica štčim u visinu za glavu.
Čak mi je vjenčana kuma i moja dobra prijateljica visoka oko 160 cm i kad bi izlazile prvo bi mi uvijek napomenula da ni za živu glavu ne obujem nešto sa potpeticom.
165 a MM malo visoćiji i super mi ja ne volim velike razlike i ne bi voljla biti veća