Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Vesela ti si moj drug! 169 i 68 kila! 6 kila više nego na što sam navikla, al de! Više se ni na trudnoću ne smijem vaditi!
Iman83 MA GDJEEEE? Ne vidim ja ni grama malenog viska kod tebe zeno draga!!!
Elem mozemo se druziti jos malo hehe..
1.68 a bo'me bila 70 do neki dan. Mislim da je kila ili dvije u opadanju trenutno, bar tako osjecam, a u vagu se ne smijem uzdati prolupala je jadna ..
Ev bila ja upravu prije par mjeseci, spale 2kg heheh...
Tako da 1.68 m i dalje a oko 67-68 kg teška, et' to bi bilo to.
vesela duso ljudi lazu o svojim kg zato sto nisu samouvjereni i nemogu prvenstveno da sami sebi priznaju...meni je licno visak kg bio veliki problem ili bolje reci kompleks...iskreno nikad nisam lagala o svojim kilogramima, samo nisam zeljela da se izjasnim koliko imam
bas je zanimljiva ova statistika i podaci, neke forumasice sam dozivljavala visim odnosno nizim nego sto to jesu
I ja, pa se postavlja pitanje da li uistinu jesu
hhahhahahahah ja nemam kud vise slagat hahahhahaha 158 kud cu nize