Mama Selma -> Povisena temperatura (3.4.2012 22:57:26)
|
Pocetkom proslog mjeseca sam dobila neku cudnu tem 37, do 37 sa 3. Ona bi sama od sebe spala, pa porasla i tako sve u krug. Otisla kod doktora i izvadila krv, urin, bris. Doktor zakljucio da mi je upaljeno grlo i dao mi 4 injekcije antibiotika. Nakon toga rezultati urina pokazali da ima dosta bakterija i ukljucio mi ciprol 5 dana. Sve vrijeme dok sam pila antibiotik imala isto temp. Odem kod doktora na kontrolu i tamo je bio drugi dok koji je rekao da je sve ok i da mi ne treba nista i da prestanem mjeriti temp. Sve ovo se desavala u drugoj polovini ment ciklusa. Ponovila nalaze urina ima jos uvijek dosta bakterija ali leukocita nema mnogo od 3-6. Doktor kaze ne treba nista idi kuci i prestani mjeriti temp.Dobila i nakon sto je prestalo otisla kod ginekologa ona kaze da je to tipicni zenski proljetni urin. Papa test pokazao malo upalice i dao mi vaginalete, kontrola za 6 mjeseci. Ja nisam mjerila temp i dobro se osjecala. Cim mi je prosla ovulacija osjetim da mi je hladno. Izmjerim temp ona 37. I eto sad treba da dobijem oko 10 i tem je jos tu. Interesuje me da li je neko imao ovakav problem i da li je ova temp normalna? Da li je moguce dasam je uvijek imala u drugom preiodu ciklusa ali da je nisam mjerila prije? Nisma pametna sta da radim.
|
|
|
|