tinkivinki -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (11.12.2012 13:14:00)
|
IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: tinkivinki mom je krkljalo to skoro do 10 mjeseci,ja koristila sterimar sprej,on ima granicnik dokle bebi guras u nos,a i bolji rasprsivac od nisite.pumpicu sam kupila MAM sa silikonskim nastavkom tako da ne moze bebi ostetiti nosic ako bi se trznula.i to ti ide stisnes kad guras u nosic,a u nosu otpustis.ja sam stavljala bebu na krilo,tj glavicu i bocno sa jedne i druge strane uspricas.onda malo bebu okrenes potrbuske da to krene napolje,a tek onda sa pumpicom. Mene više brine da sa sprejem ne ode vodica u pluća [sm=zmeden.gif] 10 mj kažeš , pa jeli to ozbiljno? Mom krklja već 3 sedmice , nikakvih dr. simptoma nema. Jedino sto ponekad čujem dok diše , da mu odzvanja u plućima , mislim da to iz nosića dolazi. Da je nešto ozbiljnije kašljao bi itd...[sm=zmeden.gif] I nismo primili vakcinu sa mjesec dana , za svaki slučaj... nije ne boj se,to je zbog toga sto su bebama uski ti kanalici u nosu pa zrak tu struze.razlika je kad je beba prehladjena onda sline same cure van.a njemu je to skoro prestalo strugati,on sad ima 13 mjeseci. ne brini nece voda u pluca.
|
|
|
|