palachinken -> RE: Prehlada - kasalj, zacepljen nosic (19.3.2012 8:34:13)
|
IZVORNA PORUKA: pompomchich Pozdrav svima,nova sam na forumu, nisam jos stigla pregledati sve teme pa se nadam da sam na pravom mjestujavascript:void(AddText('[sm=smiley1.gif]')) mojoj bebi je mjesec dana i od jutros ima jako zacepljen nos, ja sam bila prehladjena 3-4 dana pa vjerujem da joj je na zalost preslo od mene[sm=smiley13.gif] Koristm Nisita sprej koji je odlican i stvarno joj godi,ali mi problem predstavlja pumpica,malo sekreta izvucem a dio ona opet vrati nazad kad udahne, pa imam osjecaj da se vrtimo u krug bez nekih konkretnih rezultata... a prije nekoliko dana sam vidjela reklamu za Salveo Nosi set- aspirator koji se spoji na usisivac, pa me zanima da li neko zna gdje se to moze nabaviti na podrucju Lukavca i Tuzle, pedijatrica mi je rekla da je to odlicna stvar, pitala sam u par apoteka, ali me svi nesto blijedo gledaju kao da trazim ne znam ni ja sta... pompomchic, imas aspirator za nos firme Arianna zove se Baby-Vac u Sarajevu u apoteci na socijalnom. Stvarno je super stvar! Takodjer, moze se poruciti preko interneta, stize za nekih 7-10 dana, pa ako te interesuje ta linija, javi mi se na PP.
|
|
|
|