Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR na posljednjem ispraćaju malog anđela ... 1.4.2012 12:21:57
ena23
da kenu mogu ostaviti sad bih isla u tuzlu, ionako sam u blizini. razmisljala sam sinoc da odem s njim ali sam shvatila da bi to samo jos vise otvorilo rane.
ne dao Bog nikome
RE: RR na posljednjem ispraćaju malog anđela ... 1.4.2012 13:18:57
gvendolina
maleni cvjeticu,prerano si otisao molim Boga da podari snage tvojima
hvala nasoj forumasici jer je smogla snage da u ovim teskim trenucima bude uz porodicu, u ime RR
moze li samo molba da se ne zuri sa odlaskom do sonje sa ovom pomoci,kako bi nas sto vise moglo ucestvovati... ja cu tek sredinom sedmice moci otici do banke
RE: RR na posljednjem ispraćaju malog anđela ... 1.4.2012 13:49:06
Mya_81 RR
U 15 sati počinje sprovod anđela našega, našega Ariana. Nismo tamo fizički, ali sve i jedna jesmo dušom svojom. Kao posljednju počast u 15 sati održat ćemo 15 minuta ''šutnje'' na RR, teme će mirovati a mi svaka na svoj način odati počast u toj šutnji.
RE: RR na posljednjem ispraćaju malog anđela ... 1.4.2012 15:21:35
Hanady RR
RE: RR na posljednjem ispraćaju malog anđela ... 1.4.2012 16:15:35
reallove
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
U 15 sati počinje sprovod anđela našega, našega Ariana. Nismo tamo fizički, ali sve i jedna jesmo dušom svojom. Kao posljednju počast u 15 sati održat ćemo 15 minuta ''šutnje'' na RR, teme će mirovati a mi svaka na svoj način odati počast u toj šutnji.