elidel -> RE: Djevojcica s kraćom bedrenom kosti (2.4.2012 13:22:14)
|
evo ovako je sve to bilo ,kad sam saznala da sam trudna nitko sretniji od mene nije bio ,jer sam jako zeljela postati majka i zelja mi se ostvarila ,trudnoca je bila uredna i kontrolirana svaki mjesec na redovite kontrole i ultrazvuke kod ginekologa ma sve je bilo divno, no igrom slucaja kad sam dosla na kontrolu u 8 mj trudnoce nije radio moj ginekolog nego ga je mjenjao neki drugi ,kad me je pregledao i rekao javite se svome ljecniku sto prije ,eh tad su poceli problemi ja sam tako i napravila javila se svom ginekologu i kad me je pregledao rekao mi je s vasom bebom nesto nije u redu cjeli mi se svjet srusio tada ,sva sreca pa je u tom trenu bio i moj suprug samnom , njegove rijeci su zvucale jako grubo ,vasa beba nema bedrenu kost i rodit ce se s kracom nogicom no iz toga svega koliko sam bila pri sebi u tom trenutku doktor je rekao ma ne brinite sve se to moze rijesiti ,u to trenutku nam je rekao da mozemo da izazovemo pobacaj i eto bez problema ste onda ,ja sam samo se ustala i otisla van suprug je ostao unutra s njim i rekao mu doktore to nedolazi u obzir pa to je moje djete to ne .Poslije su nas slali u zagreb da se to potvrdi no i tamo je doktor rekao da dijagnoza je da vasa beba ce se roditi bez bedrene kosti .mi smo se s time pomirili i odlucili se borit za tu bebu sad ta bebica ima tri godine i zove se Matea nosi protezu koju mjenja svaki sest mjeseci u zagrebu s njom se jako dobro koristi hoda skace trci ,ma kao i svako djete s svojom pravom nogicom jako je to dobro prihvatila i brzo je to savladala .No ipak bi zeljela kad bi jednog dana nebi ju morala nosit nego bila kao i svako drugo djete sto se nadam da hoce no jos nismo sigurni dali ce ju operirati ili ne .[sm=sloncek.gif]
|
|
|
|