Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 4.1.2009 21:32:01
Romali
Čak i žene za nju kažu da im je sexy, ali ja to nikako da vidim od njenog velikog stomaka ( koji je veći od mog poslijeporođajnog ). Ne bih da nastavimo o njoj, ali me baš nešto nervira...
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 4.1.2009 21:36:50
mamy Sabina
Joj i meni su ,da se ovako izrazim-ono dvoje debila,do bola odvratni,samo iz oramara ne iskaču. Koji god kanal na našem jeziku da pogledaš,,Simonica iAntiša" Koja j ono marketinška kampanja u p.m,a bezz do bola! Seka Alexić,ma ustvati sva ta plejada turbo folk pjevaljki mi je fuj!
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 4.1.2009 21:49:01
mamyca
A tek ona njena debilska pjesma uh koji je to marketing brate mili,nisu oni glupi oni se samo prave da jesu,jer tako pare zaradjuju. Jos su nedavno na pinku bili,ja upalila slucajno kad sam ih i tu ugledala umalo da nisam tv razbila .A tek Antin friz ,ma dajte,necu vise tlak mi skace .
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 4.1.2009 23:53:57
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: jasmina_mm
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Radnice u Fis Vitezu.....neljubazno do zla oca...
i ne samo u fisu i u mnogim drugim radnjama - katastrofa. I moja sestra je trgovac ali nije ni ona uvijek ljubazna prema svima
Slazem se da nije samo u Fisu nego u svim ostalim prodavnicama... dole isto ko da ti MORAS kupiti nesto u bas toj prodavnici pa im nije ni stalo do ljubaznosti dok ovde igraju oko tebe...
Meni idu na zivce SVI dijasporci sto pricaju strani jezik umjesto bosanski... to meni tako vadi zivce to je nevjerovatno... Takvi ljudi netrebaju ni dolaziti u svoju domovinu. To je tako odvratno kad vidis da nas ipricaju sa svojom djecom na stranom jeziku.... uzasno!!!!
RE: Ima jedna osoba koja me bas nervira... 5.1.2009 0:06:38
Visnja RR
mene nervira Konzum _Wisa... bude nekad bas guzva a nikad vise od dvije kase da rade ... a tek kad zakljucaju onaj ormaric sa kremama za lice...pa isto kao da je Chanel ne Nivea i sl. ...