bebbe RR -> RE: Povraćanje i mučnine tokom cijele trudnoće (29.9.2008 19:15:10)
|
Hvala vam, Mazalice i Ivona, bar da znam da nisam jedina. Inace, procitala sam negdje da u 3 odsto trudnoca mucnine traju svh devet mjecesi, ali jos nisam upoznala nikoga ko ih je imao. Kazu, sklonije su im mlade mame (meni ce jos malo pa 33, aBd), kazu, cesce su u prvim trudnocama (ja u prvoj trudnoci kada jesam bila veoma, veoma mlada nisam niti jednom povratila), i kazu sklonije su im trudnice koje nose blizance, a ja nisam ni ta.... Kolike su vam bile bebe na porodu? Je li bilo sve OK? Meni dr kaze da su bebe poput parazita i da ce ona sebi uzeti sve sto joj treba, da se ne sekiram, ali ipak se sekiram:) Ma, kada sam izdrzala do sada, u pravu si, Mazalice, izdrzacu i do kraja, samo nek' je beba OK. Nadam se, Ivona, da necu biti tvoje "srece" da me ove mucnine nastave zlostavljati i poslije poroda... Ma, ima dana kad sam OK, i kad mi je vise to sve skupa smijesno, a danas mi je stvarno od svega, bas vsega i cijeli dan muka i jos je i nevjerovatno vruce,kao sto je ovdje od kada i jesam trudna, i nekako sam sva nizasta... Hvala vam jos jednom, cure.
|
|
|
|