fatimica09 -> RE: Kupovina namjestaja (11.12.2009 13:39:31)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 kupili smo prelijepu garnituru, crno bez varijanta, trosjed, dvosjed i tabure...ima u raznim kombinacijama stof u jednoj boji, veliki jastuci u 2 boje npr crveno crno, zeleno crno(stvarno prelijepo izgledaju al posto je nama skoro sve crno isli smo na ovu varijantu)naslonjaci su eko koza...trosjed se razvlaci u krevet, dvosjed ima rupu za posteljinu...i sve to za gotovinu 700 i nesto km, udobnost...dostava do vrata narucili i dobili sve za 4 dana...jedino je debilno sto moras ti nositi stvari do stana, ne mozes ni platiti vise za to niti radnicima jer ima samo jedan momak koji razvozi sve...al inace sve super e ja sam gledala tu istu i bas mi se svidjela ona crno - bijela kombinacija, samo ne znam bas, nisu oni neki kvalitet...mada danas je inace tesko naci kvalitet...ali ta je bas super dizajn[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam mm preveslala da kupimo Hazandarevic garnituru [sm=smiley9.gif], imamo ogroman stan i dvije velike komode rucni rad Konjic, veliki peskun i dva mala....i sada jos uvijek stoji svekrvin ugao, star negdje haman kao i ja[sm=smiley36.gif]....e vala nece mi vise piti krv svaki put kad ga vidim....Znam da nije bas ultra moderno, ali meni je bas super...inace volim tako malo orjentalnog....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|