Anoniman -> RE: Kupovina namjestaja (11.9.2013 22:22:03)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Mi trebamo F. kupiti radni stol i stolicu. Otkad kontamo...sve ko nesto cekamo dok joj budemo radili po mjeri komplet sobu, ali sad sam se ipak odlucila da je to prioritet. Uzecu bijeli, svakako ce joj nekad soba biti bijela. znači ja sma obišla kanton sarajevi i komlet sbk... tražila sto da ima ploču veliku...da im prstora za knjige, police, ormarić, mejsto za ruksak... i nisma našla... dobro mene i boja zezala... i kupim oker...u kiseljaku u jednom salonu... odrežem mu ručnim cirkularom plču za monitor... kupim kanta traku na mostarskom raskršću jedva našal bordo koja mi odgovara... kupila ručke u onom balkan nešto šentada... i sredim ga ko pištu kako mi treba za njih dvije kasnije... sa majstorom dogovrala tako nešto...tražio mi 550 KM... ja sve dobila za 215 KM[sm=jezicek.gif] a ti vidi u fisu tom u halilovićima ima jedna bijeli sa rozim detaljima kojem je ploča baš velika... i ima i ladicu i romarić...oko 180 KM je... a u Domaviji na stupu imaš bijeli pa vrata u boji koju hoćeš na oramriću 130 KM Ja cu praviti po mjeri, ali hvala na iscrpnom savjetu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|