Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
APEL ZA POMOC ZA MUSTEDANAGIC (ZEHRUDINA ) ELIJAS BOLUJE OD HIPOTROPIJE MISICA MOLIMO SVE LJUDE DOBRE VOLJE DA POMOGNU OVU OBITELJ I MALOG ELIJASA KOJI 6 APRILA NAMIRAVA 2 GODINE SVOGA TESKOGA ZIVOTA ISCRPLJENA OBITELJ JE U NEMOGUCNOSTI DA FINANCIRA OVU SVOJU TESKU NESRECU ZBOG TOGA VAS MOLIMO DA POMOGNETE OVOJ OBITELJI KOLIKO STE U MOGUCNOSTI TKO ZELI DA POMOGNE OVOM NEMOCNOM DJETETU MOZE DA UPLATI NA OVAJ RACUN
MUSTEDANAGIC ZAHRUDIN FIMA BANKA MOJA BANKA DD SARAJEVO 137-000-00000000-80 031426-29-61073-570 UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO SVIM DOBRIM LJUDIMA
Kada sam share-ala apel za pomoc ovom djecaku na FB neki su odmah pitali da li je informacije provjerena... pronasla sam link na kojem se sve detaljnije opisano i zaista nije neka obmana.
Meni je najzalosnije sto se bojim da ovome pomoci nema dragi Boze budi na pomoci jer ovom djetetu treba cudo , ali ako nista finansijski pomoci roditeljima.