Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cuj s nedjelje na ponedjeljak?! Ne znaš u koliko sati, je li bila nedjelja ili ponedjeljak? Mislim, ako si se rodila s nedjelje na ponedjeljak onda ti je rodjendan, recimo, s 5. na 6. avgust
Ja u četvrtak!
< Poruku je uredio bebbe -- 18.8.2009 22:25:53 >
pa u tome i jest štos...pišu mi ponedjeljak.. nije upamćeno točno u koje vrijeme..mama rodila na putu do bolnice .. bilo je oko ponoć ....prije ili poslije nisu sigurni , nisu se sjetili gledati !!!
Ja u četvrtak!
pa u tome i jest štos...pišu mi ponedjeljak.. nije upamćeno točno u koje vrijeme..mama rodila na putu do bolnice .. bilo je oko ponoć ....prije ili poslije nisu sigurni , nisu se sjetili gledati !!!
Aha... Tek sada kontam... Baš čudno... Ma, hajde, šta ima veze je li nedjelja ili ponedjeljak:)