Neshia -> RE: Vjenčanice (23.3.2010 20:58:45)
|
IZVORNA PORUKA: fatimica09 Ja sam 2-3 godine prije vjencanja radila jedno snimanje za gospodju koja drzi salon vjencanica i bilo je to divno iskustvo.....ja sama i bezbroj vjencanica[sm=smiley36.gif] i desi se tako ,,ljubav na prvi pogled"[sm=jezicek.gif] moja vjencanica je tada bila ,,posljednji krik mode"[sm=zmeden.gif] mada mi je to bilo malo sega, jer je meni svaka u sustini manje-vise ista...ali hajd da se ne petljam gdje mi nije mjesto [sm=smiley36.gif] al da je bila posebna, bila je...[sm=bravo.gif] boja sampanjca, sa nekim neobicnim providnim pjenastim materijalom ciji se posljednji sloj presijavao u sve dugine boje na suncu, a u hladu djelovao kao zlatni sjaj.....[sm=love.gif] [sm=love.gif] [sm=love.gif] helem, pretprosle godine.....deset__ak dana uoci svadbe, nazovem u salon....kad moja vjencanica me ceka[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] i to ostala samo jedna glanc nova.....kaze teta u salonu, sad cure traze opet ,,posljednje krike" [sm=smiley36.gif] a ovu nece..... ja sam ovu kupila, i uz nju sam dobila gratis svu ostalu opremu...bolero, marama, tasnica (ona kao na barbikama[sm=smiley36.gif] ),korpa za cvjetice, jastucic za prstenje.....samo sam cvjetice i kitnju auta platila..... Kostalo je itekako...ali nisam se pokajala.....cuvam je s velikom ljubavlju! Znas kako se kaze,nije kome je namijenjeno nego kome je sudjeno..Ja cu morati obici sve moguce salone u potrazi za nekom meni odgovarajucom jer imam tijelo..Khh,khm..Da Bog sacuva..Nisam debela,ali je svakako da Bog sacuva..A uzimajuci u obzir kako sam teska po pitanju odjece i kupovine bice to mukotrpan posao.. :))
|
|
|
|