Hanady RR -> RE: Nasa kreativnost (9.5.2014 8:09:44)
|
E drage moje hvala.... ja sma napravila jednu prezentaciju u Power pointu, a prije nje sam napravila timove na papriu kojima sma dala imena prvoga slova onoga što ćemo praviti, pa su izvlačili papriće kojem timu će rpipadati i tako smo krenuli.... preznetacija je baš onako opisna...pa vam mogu na mail poslati ako neko želi da se zaigra sa dječicom i mamama njihovim po školicama il vrtićima :) što se tiče materijala sve sma uzela u Fediju sem kašikica naravno, njih sma uzela u marketu u robotu... ja sma kupila dosta materijala, iskreno i ostalo mi je... kupila sam fima po 2,5 KM i imala sma sareću to jutro im roba došla pa je izbro boja bio prekrasan.... 10 paketića su iskoristili, s tim da ima tu i ostataka pomješanih boja s akojima se sad moja djeca igraju[sm=smiley36.gif] 5 paketića mi je ostalo skoro pa neupotrebljeno, duple boje i crna i bijela još čisto sam ih uzela za detaljčiće koje su pravili... medaljoni i prstenovi uzeti u fediju također po 1 KM... za broševe odozada šnalice sma imala manje i veće po 0,10pf i po 0,20pf.... žicu sma kupila srebrenu namotanu za 2,5 Km kašika za 3,5 KM jedno ljepilo za 4 Km još sma uzela jedna materijal kojim će nam jedan tata uokviriti likovne radove proljeća pa ćemo i njih ponuditi na bazaru[sm=smiley36.gif] Uglavnom za 50 KM ja sma sve uzela al ima tu i viška i ostataka u donosu na potrebe koje su imali... I da vam pravo kažem ovo ćemo mi ponavljati[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|