|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
9.4.2014 15:26:15   
Hannan
joj vilo dobro pitanje...mozda one brkove , mada pojma nemam ni sta znace i zbog cega al ih svi furaju. znas li voli li neki sport , pa npr. loptu , reket tako nesto.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1476
9.4.2014 18:00:00   
vila_7
Nista ne znam,pitala zenu, kaze ma sta god ti hoces pa mi glupo dosadjivati a mislim da i nije njen sin nego da je za poklon .

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1477
9.4.2014 18:04:02   
canim
Ma stavi logo facebooka, to sad svakako svi imaju user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1478
9.4.2014 18:08:32   
Hanady RR
tri lopte...fudbal, košarkaška i teniska...
i ime i dosta muuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1479
10.4.2014 6:52:19   
almondray

IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image

da se i ja pohvalim :)

Meni se sve sviđaju.Super to radiš.
Probaj neki motiv iz igrice, oni su mahom zaluđeni igricama.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1480
11.4.2014 13:45:05   
vila_7

IZVORNA PORUKA: canim

Ma stavi logo facebooka, to sad svakako svi imaju user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1481
18.4.2014 21:45:56   
salmy
Obisla sam sve Bingo prodavnice u potrazi za Lakom za camce
Nema niko,blijedo me gledaju i kontaju ova pukla,jos obukla gumene cizme pokisla izgledala sam isto kao dosl camcem i svezala ga ispred Bingauser posted image a on propusta

Gdje da kupim taj lak za camce ako nema u Bingu..hitno mi trebauser posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1482
18.4.2014 21:47:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Nema niko,blijedo me gledaju i kontaju ova pukla,jos obukla gumene cizme pokisla izgledala sam isto kao dosl camcem i svezala ga ispred Bingauser posted image a on propusta

Gdje da kupim taj lak za camce ako nema u Bingu..hitno mi trebauser posted image

Peny...velešići ?

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1483
18.4.2014 21:48:57   
salmy

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Peny...velešići ?

Jesi sigruna.mm ce me roknut,maloprije smo obisli sve Bingo radnje on vozi i zvocauser posted image ako odemo u Peny i ne nadjemo on ce da me kilneuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1484
18.4.2014 21:51:35   
Hanady RR

Peny...velešići ?

Jesi sigruna.mm ce me roknut,maloprije smo obisli sve Bingo radnje on vozi i zvocauser posted image ako odemo u Peny i ne nadjemo on ce da me kilneuser posted image

Bilo jeste...nekad ljetos ja uzimala...
nazovi ih ujutro pitaj...il na Fb grupi ih nađi, postavi upit sve ti jave

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1485
18.4.2014 22:13:38   
salmy

Peny...velešići ?

tnx

Neposredna veza do poruke: 1486
18.4.2014 22:43:26   
salmy

Peny...velešići ?

tnx

Koja sam budala,poslah im poruku :jel imate camac za brodoveuser posted image majko mila jesam luda..mene ce brzina ubit

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1487
19.4.2014 19:51:04   
Visnja RR
Naša breskvicaa počela da se bavi izradom nakita... ak vam se nesto od toga sviđa naručite! user posted image

https://www.facebook.com/hachikopanda/media_set?set=a.4099652025802.1073741827.1717974387&type=3

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1488
19.4.2014 21:31:54   
Hanady RR

Peny...velešići ?

tnx

Koja sam budala,poslah im poruku :jel imate camac za brodoveuser posted image majko mila jesam luda..mene ce brzina ubit

user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1489
22.4.2014 22:50:04   
salmy
Ja se docepala lakauser posted image

sto sam ofarbala susi se,a sad farbam temperama posluzavnik...nije salvetna tehnika nije nista..Ja decko dva kista i tempere---Sve su prilike da ce biti super..Sutra radim finis lakiram je..
Ma nema evo me cetku ne ispustam iz rukuuser posted image a bolesna uzas jedan..tura me drma ali ne popustam kist

Neposredna veza do poruke: 1490
23.4.2014 7:18:54   
vila_7
Ja sam citala za taj lak za camce da se mogu lakirati i fimo stvarcice a onda opet negdje citam - ne valja!?
Cime vi lakirate FIMO a da ne mijenja boju i cime ga nanosite? Da li je neko probao bas FIMO lak?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1491
23.4.2014 7:49:48   
vila_7
I da pitam - one koje prave ogrlice sa privjescima - koju zicu/lanac koristite?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1492
23.4.2014 8:19:43   
ninuska

sto sam ofarbala susi se,a sad farbam temperama posluzavnik...nije salvetna tehnika nije nista..Ja decko dva kista i tempere---Sve su prilike da ce biti super..Sutra radim finis lakiram je..
Ma nema evo me cetku ne ispustam iz rukuuser posted image a bolesna uzas jedan..tura me drma ali ne popustam kist

Moze slika kad zavrsisi? user posted image ..imam i ja jedan drveni posluzavnik i odavno se kanim da ga prefarbam...
Bojila si temperama i prelakirala lakom za camce ili? Totalni sam laik, ali hocu pokusati user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1493
23.4.2014 9:26:29   
canim

IZVORNA PORUKA: vila_7

Ja sam citala za taj lak za camce da se mogu lakirati i fimo stvarcice a onda opet negdje citam - ne valja!?
Cime vi lakirate FIMO a da ne mijenja boju i cime ga nanosite? Da li je neko probao bas FIMO lak?

Ja sam za fimo koristila samo fimo lak i bila sam zadovoljna.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1494
23.4.2014 10:49:04   
salmy

IZVORNA PORUKA: ninuska

Moze slika kad zavrsisi? user posted image ..imam i ja jedan drveni posluzavnik i odavno se kanim da ga prefarbam...
Bojila si temperama i prelakirala lakom za camce ili? Totalni sam laik, ali hocu pokusati user posted image

Nisam jos zavrsila..Pitanje za iskusne majstoriceuser posted image jel mogu ja na tempere zalijepiti salvetu?pa sve lakirati .
I sta se moze koristiti umjesto tog ljepila...Bolesna sam uzas ejdan.a navalila da zavrsim..nemogu cekat da odrm u Tugru i kupim ljepilo i salvete..Imam nekih kuci pa bi improvizovala...Ona super izgleda sa temperama

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1495
23.4.2014 10:53:35   
canim
Za ljepljenje salvete mozes koristiti i bjelance, ali bit ce malo hrapavije, tj stvorit ce nekako hrapaviji izgled, nece prionuti kao recimo kad koristis dekupaz ljepilo, vec ce biti malo reljefno, inace bjelance su koristili stari slikari umjesto laka, da sacuvaju svoje slike user posted image

i jos nesto da napomenem, ja za bojenje drveta nikad nisam koristila tempere pa ne znam kako ce to sve ispasti.

< Poruku je uredio canim -- 23.4.2014 10:55:22 >

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1496
23.4.2014 10:58:16   
salmy

IZVORNA PORUKA: canim

Za ljepljenje salvete mozes koristiti i bjelance, ali bit ce malo hrapavije, tj stvorit ce nekako hrapaviji izgled, nece prionuti kao recimo kad koristis dekupaz ljepilo, vec ce biti malo reljefno, inace bjelance su koristili stari slikari umjesto laka, da sacuvaju svoje slike user posted image

i jos nesto da napomenem, ja za bojenje drveta nikad nisam koristila tempere pa ne znam kako ce to sve ispasti.

Hvala puno probacu...stavicu slike kad bude gotovo

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1497
23.4.2014 11:01:37   
9months
Ovako izgleda kada se ja prihvatim jaja i salvetica
user posted image
user posted image
Ja sam kreativka koja nema vremena nazalost biti kreativna koliko bi voljela..ali ponekad se uhvati malo vremena
user posted image

Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1498
23.4.2014 11:06:54   
salmy
Trenutno izgleda ovako

http://slkm.at/5668360

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1499
23.4.2014 14:59:04   
vila_7

IZVORNA PORUKA: 9months

Ovako izgleda kada se ja prihvatim jaja i salvetica
user posted image
user posted image
Ja sam kreativka koja nema vremena nazalost biti kreativna koliko bi voljela..ali ponekad se uhvati malo vremena
user posted image

predivno

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *