almondray -> RE: Nasa kreativnost (6.2.2014 8:31:52)
|
IZVORNA PORUKA: madam x IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: madam x IZVORNA PORUKA: Mellica Cure, može li mi neka od vas postaviti link za kutije za dekupaž, nikako ih ne znam naći ni na tugrinoj ni na fedijevoj stranici. Smotanauser posted image http://tugra-art.com/index.php?option=com_redshop&view=category&layout=detail&Itemid=226 ...a ti meni nisi odgovorila na pitanje vezano za lakiranje [sm=smiley19.gif] Ima li gdje jeftinije ovoh kutijica? Čini mi se da je Emina spominjala neku radnjicu kod pijace Markale.Male kutijice po 4-4,50KM , kod Fedija to ima samo na slikama , inače na stanju ima samo najskuplje. Sjećam se toga, ali daleko sam ja od Sa[sm=smiley1.gif] Ti k'o ja[sm=smiley13.gif] od kad sam počela pravit nakit prijatelji mi donose ako idu negdje vani , Slo ,D,Hr...bratu sam dotužila stalno mi nesto treba pa ponekad za sitnice zamolim nekog trećeg , pa onda po busevima ide materijal.Često se ne isplati poručit npr. od Fedija samo bobke jer se nabere te preporučeno , te otkupno pa onda mašta radi max[sm=smiley36.gif] Ovih dana mi se otvorila jedna zanimljiva relacija , na bazi "trejda"[sm=smiley36.gif] pa cu dobit neku robicu koja mi je bila nedostižna u BiH, a neke dame će se okitit pojeftino i tako[sm=smiley36.gif] dobro i njima i meni. Možda je i tebi sinula neka ideja? Možda smo mogle otvorit neku temu o razmjeni, kao te salvetice ili bobci( perlice).Pa da saljemo obično u kovertici...
|
|
|
|