|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa kreativnost
9.1.2014 16:28:13   
scarlett
Ja staklo farbam spužvicom, jer i se tako ne priimjete linije od četkice, na staklu nikako drugačije ne mogu da bude manje - više ravnomjerno. Mana je što mi se čini da spužvica dosta farbe upije, pa brzo potrošim količinu koju izlijem na tanjirić da bih je mogla koristiti za bojenje i onda više puta moram sipati. Meni se bar tako čini.

Ja sa u Tugri kupila četkicu za farbanje i meni je super. Nije strašno, linije su stvarno slabo vidljive. I da na svoju kutijicu sam u unutrašnjost iste morala nanijeti više puta bež sloj da bi sve bilo ravnomjerno. Ja ne zna kako bih tu unutrašnjost 6-ougle kutije prefarbala spužvico , naročito rubove. Ja nekako mislim da je važno da je dobra četka, al opet, canim ima više iskustva.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1176
9.1.2014 16:32:58   
scarlett
I da, na radionici u Hobby art school sam dobila savjet da recimo naažem jedan sloj, ostavim preko noći, sutra ujutro naredni sloj, pa da se opet što duže suši. Kažu da je tako najbolje, najprirodnije i najbolje će se boja zadržavati. Sušenje fenom može napraviti mjehuriće ispod farbe, ili recimo pucanje transfera. Naravno na radionicama zbog vremena fen i radijator ili grijalica moraju priskočiti u pomoć. user posted image

Za poštarinu sam te pitala samo iz radoznalosti, halali. Interesuje me onako zbog nekih drugih stvari.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1177
9.1.2014 16:39:00   
almondray

IZVORNA PORUKA: scarlett

I da, na radionici u Hobby art school sam dobila savjet da recimo naažem jedan sloj, ostavim preko noći, sutra ujutro naredni sloj, pa da se opet što duže suši. Kažu da je tako najbolje, najprirodnije i najbolje će se boja zadržavati. Sušenje fenom može napraviti mjehuriće ispod farbe, ili recimo pucanje transfera. Naravno na radionicama zbog vremena fen i radijator ili grijalica moraju priskočiti u pomoć. user posted image

Za poštarinu sam te pitala samo iz radoznalosti, halali. Interesuje me onako zbog nekih drugih stvari.

Možes na njihovoj stranici sve izracunati , bilo koju opciju.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1178
9.1.2014 16:47:49   
canim
Ma svakako se kistom moze posluziti za rubove, ali meni bar nekako povrsina izgleda ravnomjernija ako preko toga utapkam spuzvom, nekako nema nikakvih prelaza...a mozda ja ne znam fino nanijeti kistom, uglavnom meni spuzvicom lakse.

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 1179
9.1.2014 16:48:35   
R&T@
Boju samo na vrh cetkice, olabavi ruku, veoma lagano, a brzo mazi i uvijek u istom smjeru, od ivice do ivice...user posted image

< Poruku je uredio R&T@ -- 9.1.2014 16:49:28 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1180
9.1.2014 16:51:37   
canim
Almond ja neki dan bila u Fedijevoj radnji, zaljubila sam se user posted image u svo ono bljestavilo i djidje, steta sto nisam imala vremena da se duze zadrzim vec samo brzinski uzela sta mi treba... probaj kontaktirati ove iz hobby arta za materijale, mozda ti i oni mogu slati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1181
9.1.2014 18:00:58   
magbi
ide li ijedna od vas sutra na radionicu hooby art radi se sat ja idem neku noc sam bila i radili smo kutiju,fotke idu ovo dana dok stignem

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1182
9.1.2014 18:04:58   
almondray

IZVORNA PORUKA: canim

Almond ja neki dan bila u Fedijevoj radnji, zaljubila sam se user posted image u svo ono bljestavilo i djidje, steta sto nisam imala vremena da se duze zadrzim vec samo brzinski uzela sta mi treba... probaj kontaktirati ove iz hobby arta za materijale, mozda ti i oni mogu slati.

Ja nisam nikad , a mama moja godišnje ode u Z i opskrbi me kolko tolko materijalom.
Jedino sam bila u Facti i tu sam se pogubila i ja i novčanik miuser posted image steta sto nemaju online prodaju , jer oni drze najkvalitetniju robu.Bar sto se nakita tice.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1183
9.1.2014 18:06:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: magbi

ide li ijedna od vas sutra na radionicu hooby art radi se sat ja idem neku noc sam bila i radili smo kutiju,fotke idu ovo dana dok stignem

jaooooooo
idem ja...
vodi me moja druga sa RR-auser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 1184
9.1.2014 18:24:28   
R&T@
user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1185
9.1.2014 18:53:49   
canim
Koji hobby art school ili centar user posted image , jeste vidjeli u centru one slike radionice nesto kao Orijentalna kutijica immmm in loove... Kako je lijepo...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1186
9.1.2014 19:11:51   
R&T@

Koji hobby art school ili centar user posted image , jeste vidjeli u centru one slike radionice nesto kao Orijentalna kutijica immmm in loove... Kako je lijepo...

Skola...

Meni se ne svidja u centru sto svi na radionici rade isti rad...
mislim na istu salvetu, iste boje podloge...

Npr. radili su divnu tacnu...

Ali sta ce meni tacna sa bordo ruzama?

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1187
9.1.2014 19:17:42   
almondray

Sultanijina škrinjica jeluser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1188
9.1.2014 21:18:35   
canim
Sultanijina jel'' user posted image vidi ovo user posted image https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622675051137136&set_=a.618093861595255.1073741893.568280399909935&type=3&theater kako ja volim ove orijentalne motive

R&T dobro si user posted image ja nisam nikad razmisljala u tom smjeru sto mi radimo neku salveticu ili slicno, da su mi dali strumf salvetu meni bi bilo svejedno, samo da naucim da mogu poslije sama to uraditi.
Ja to gledam samo kao primjerak a svakako kuci cu raditi po svojoj volji i zelji...iako mozda ako ti bas smeta neki motiv mozes pitati da ti dozvole da izaberes neki drugi motiv jer im je i prodaja u istom prostoru, tako da imaju svega.

Hanady draga de nam ti postavi slike poslije radionice da vidimo tu ljepotu user posted image r&t nas ne voli i nece da nam postavi svoje slike user posted image user posted image

< Poruku je uredio canim -- 9.1.2014 21:21:23 >

Neposredna veza do poruke: 1189
9.1.2014 21:23:30   
Hanady RR
sve ću ja da fotkam..znate mene-..ogollim se u sekundiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1190
9.1.2014 21:24:57   
canim
Jedva cekamo slikice user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1191
10.1.2014 1:03:17   
hobbyartschool
Radionice za sve kreativce
Dekupaž kursevi
Staklo
Svila
Nakit
Aluminijska folija
Ebru
One stroke

https://www.facebook.com/hobbyartschool

user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1192
10.1.2014 1:04:27   
hobbyartschool
Dekupaž kursevi
Staklo
Svila
Nakit
Aluminijska folija
Ebru
One stroke

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1193
10.1.2014 1:04:52   
hobbyartschool

IZVORNA PORUKA: almondray

Sultanijina škrinjica jeluser posted image

Dekupaž kursevi
Staklo
Svila
Nakit
Aluminijska folija
Ebru
One stroke

Neposredna veza do poruke: 1194
10.1.2014 1:06:13   
hobbyartschool

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: magbi

jaooooooo
idem ja...
vodi me moja druga sa RR-auser posted image

NAJJEFTINIJA RADNJA ZA HOBBY I PROFESIONALNI SLIKARSKI MATERIJAL

www.tugra-art.com (SARAJEVO )

Neposredna veza do poruke: 1195
10.1.2014 9:17:12   
Tajno moja
Može li mi neko odgovoriti gdje mogu naći platno "Aida" za vez za tzv. križić/krstić bod?

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu hobbyartschool)
Neposredna veza do poruke: 1196
10.1.2014 14:14:41   
canim
Imas platno za vez u bazar radnji na bascarsiji, cini mi se na metar prodaju.

Hobbyartschool ja mislim da za takav vid reklame morate se obratiti administratorima foruma.

< Poruku je uredio canim -- 10.1.2014 14:16:15 >

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 1197
10.1.2014 14:32:07   
almondray
Evo moje kutijice, nikako ne mogu da slikam kako su mi ruze super ispale.Ja zadovoljna user posted image
user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1198
10.1.2014 14:34:05   
canim
Bas je lijepa user posted image

Neposredna veza do poruke: 1199
10.1.2014 16:31:31   
emina08
almondray, kako je lijepa kutija

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *