Mya_81 RR -> RE: Nasa kreativnost (22.5.2009 16:22:15)
|
IZVORNA PORUKA: Shee hvala skvo. mya super ti je nakit, i za to imam želju da probam, gdje nabavljaš materijal? a što se tiče mojih pletačkih podviga, nisam ni ja ispala neki talenat(jer je praksa presudna) pa sam nakon vježbanja i vježbanja i uništene, zapetljane vunice, uspjela samo isplesti dva šala, jedan za djevojčicu, drugi za muža. Planirala sam i sebi jedan ali ne bih se usudila nositi nešto tako ružno (hahhaha, šalim se).[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne znam gdje zivis...ali kod nas ima jako malo mjesta gdje mozes kupiti nesto.... Ja sam se bavila prije tom prodajom raznoraznog repromaterijala za izradu nakita tako da i sad imam jako puno toga....sto se nadam da cu ili prodati ili napraviti nesto od toga pa prodati.....ali kod nas to jako slabo ide....ljudi bas ne cijene rucni rad, a u mojim ogrlicama je apsolutno svaki bobak rucno napravljen od polimerske gline i stvarno puno truda treba uloziti da bi to izgledalo lijepo i uredno....i onda poludim kad mi neko kaze da to ne vrijedi 20/30 KM
|
|
|
|