amra_sa -> RE: Nasa kreativnost (4.1.2013 1:27:23)
|
IZVORNA PORUKA: canim d_k ogrlica je preslatka a tek rajfic [sm=love.gif] Imam i ja raznih djidja za pravljenje nakita, nekad u trudnoci i nakon nje sam se zanimala s tim , pa me proslo, pa sam heklala i plela jedno vrijeme i to me proslo, sad malo slikam na vodi dok me i to ne prodje a onda kontam da malo dekupaziram neke stvari i tako...kod mene uvijek je aktivan neki hobi a imam i posebno sobu samo za mene i moje djidje [sm=smiley36.gif] Smijem li ja reci gdje flic kupiti [sm=jezicek.gif] Ima u Robotu na socijalnom novootvorene radnja za repromaterijal, nisam sigurna gdje se tacno nalaze ali cini mi se 3 sprat, uglavnom imaju flic u raznim bojama[sm=love.gif] a i razne vunice. Baš si [sm=smiley27.gif] Još mi samo reci koji Robot ? A iskreno o slikanju nemam pojma, mene je prije zanimalno slikanje na staklu, a i sad nemam pojma kako to ide, koje boje i sl. Uglavnom privlačnija mi je za sad izrada nakita i ovi rajfovi i sl. Canim ja te sve mijenjam sa jasmin, ne znam zašto. Čini mi se da imate sličnu profilnu sličicu.
|
|
|
|