Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
danas sam naučila..shvatila šta god...da sam jaka kao stijena i nježna kao pamuk..sve u istom trenu...tako malo..i tako mnogo.. e moja budalo..nikad pameti nećeš doći
.......da je gubljenje vremena s nekim ljudima popiti kafu....te sam naučila i sažaliti se na beznadežnim slučajevima....I da su mi MM i moj sin najbitniji u zivotu....sve to potvrdih samoj sebi na kafi od sat vremena s jednom osobom.....
se kolo sreće okreće, nikada ne staje i samo je pitanje vremena kada će te lupiti po glavi pa mnogo toga neće biti tako zabavno i smiješno kako se čini...
Hvala Allahu na svemu i na dobrom i na lošem..hvala mu što mi je poslao bolest da se "izliječim" od gluposti.. kaže Balašević..bez crne ni bijela ne bi vrijedila...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru