Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ima ih u turbo limaću,amko komerc na mojmilu,robotu ,zavisi koliko ti je dubok novčanik i. Iz iskustva kupi autosjedalicu u kojoj će beba prije svega biti sigurna a istovremeno će joj biti udobno.
Broj 1 za mene je maxi cosi. Može i za srednje dubok đep a bebi je fantastično. Sretno.
Najbolje ti je u Turbo limacu... ali ako nemas magma karticu, prvo je uzmi pa onda kupuj...jer ces nabrati nekih 50-tak KM bodova, ako potrosisi preko 250 KM
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
Ja mislim da je on fiksiran i nemmoze se pomjerati,tako je kod nas!Samo oni kajsici sto su na rukicamase mogu izvlaciti!Tako je bar kod nas,mi imamo doduse maxi-cosi
Ova AS je 0+ ali ja malenog do sad nisam stavljala u nju, sta vi mislite smije li on u ovom polozaju biti ? Pedijatricu sam pitala rekla je da smije al meni ...
mi smo kupili AS maxi cosi priori i mi smo zadovoljni, 250 KM u TL ..... ona AS CHICOVA 0+ nam je zaista bila premala jer moja cura ima skoro 11 kg masala, tako da smo je proslijedile jednoj novoj bebici ..... a mi se sada pravimo vazne u novoj .....
Možda ste već pročitale da sam ja kupila Maxi Cosi Toby i ja sam zadovoljna ima 5 položaja, navlaku je moguće skinuti i oprati i lako se montira i najvažnije je što je proizvedena 2009. godine i prošla je ADAC test sa dobrim rezultatom
ovdje imate katalog AS sa specifikacijama i testovima pa pogledajte AS
da se ne ponavljam već sam pisala pa evo mamma mumi pogledaj i na ovoj stranici AS
mi smo kupili AS maxi cosi priori i mi smo zadovoljni, 250 KM u TL ..... ona AS CHICOVA 0+ nam je zaista bila premala jer moja cura ima skoro 11 kg masala, tako da smo je proslijedile jednoj novoj bebici ..... a mi se sada pravimo vazne u novoj .....
nikita za tvoju bebu je potpuno sigurna AS grupe 0+ 0-13kg vazno je samo da je postavljena pod uglom od 45 stepeni onaj leđni dio u odnosu na tlo.
Samo još da dodam da u AS koje se postavlja suprotno od smijera vožnje tj grupa 0+ kao tvoja pojasevi koji idu preko ramena trebaju da iz AS izlaze malo ispod ili u visini ramena iz AS.
< Poruku je uredio triplemama -- 11.2.2010 0:26:24 >
kad se porodim aBd, moram se voziti autom od bolnice do kuće jedno sat vremena, da li mogu tako malu bebu staviti u AS i imaju li neke posebne za tako malu tek rođenu djecu
kad se porodim aBd, moram se voziti autom od bolnice do kuće jedno sat vremena, da li mogu tako malu bebu staviti u AS i imaju li neke posebne za tako malu tek rođenu djecu
Shejla ja sam bas gledala na netu pa meni su vala iste samo na jednoj ima naprijed natpis römer a na drugoj nema sad moze biti fakat da je to model 2010 godine...Sad bas i mene zanima razlika?
Ja sam imala isto Gracovu AS i koliko znam samo se kajsici mogu pomjerati,a ovaj pojas izmedju nogu ne moze,tako su nam rekli i na pregledu AS
e pa to ja fakat ne znam, ne mogu da produzim ove kajisice na rukama, ispade da samo mogu po dnu tijela, tj, na kukove....a to mi nije nikako normalno....a ubite me kad sam smotana i ne mogu da skontam gdje da ih produzim ovaj izmedju nogica sam skontala, ali ove oko ruku nikako !!! ako neko moze da mi objasni bila bih zahvalna....
triplemama, mozes li mi pls kad vidis ovaj post da postavis onaj link za ovu Gracovu AS od 0+ sa YouTube da vidim kako cu je svezat u autu, tj mm
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.