Medić* -> RE: koliko ste uredne i sta je za vas neurednost (28.4.2010 12:39:07)
|
ono sto se u nase domu svak cas glanca jeste kuhinja i kupatilo, s obzirom da mi je kuhinja veoma mala odmah moram ocistiti,skloniti i oprati sudje jer inace haos bi bio, volim urednu i cistu kuhinju stvarno, sudje fino slozeno i izglancano, tako i kupatilo svaki dan se detaljno prebrise, ipak na moju veliku srecu M je jako uredan i pedantan, ne baca stvari okolo, kupatilo prebrise za sobom, ako nisam tu pa sebi napravi da jede, pocisti,skloni i opere, rijetko se desi da ostavi nesto za sobom osim kada je preterano umoran ili se nekuda zuri. Brisanje prasine i usisavanje svaki drugi dan, potiranje laminata dva puta sedmicno, uglavnom dnevni boravak rijetko kada je zategnut i uredan zahvaljujuci igrackama, ali kad treba neko iznenada doci sve se to skloni za 10 tak min, jer sve ostalo je u redu, inace kad nema nikoga sto je neko rekao trazi se malo prostora da se u sred igracaka popije kafica, meni to ne smeta uopste jer sto bi bez veze svak cas kupila kad znam da ce moj osvajac sve ponovo razroviti. Bitno mi je da je sve cisto i opranao a ne mora sve biti zategnuto pod konac [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|