malena27 RR -> RE: Implantacijsko krvarenje (13.6.2013 15:42:12)
|
IZVORNA PORUKA: tina02034 ovako već nekih deset_ak dana proučavam intezivnije na netu što bii bilo kad bi bilo... i dal je moguće:) AKO SE NEKOME DESILO NEŠTO SLIČNO LIJEPO BI GA ZAMOLILA DA ME PROSVIJETLI:) ZAHVALJUJEM UNAPRIJED Inače ciklusi su mi nekih 27 do 29 dana, zadnje mjesece 27 dan, 20 i 26 dana ciklusa imala sam nezasticen odnos, ali naravno 28 dan stigla menga, međutim, 1 dan slabo, drugi dan relativno ok, 3 ko da oce, pa nece a 4 i 5 dan kap krvi???? inace imam bolne menstruacije, u ovoj nista... i traju, a ova se svela jedva na nekih dva i po dana sto mi bilo sumljivo,i da 5 dan ciklusa imala odnos i ono ocekivala procurit cu posteno i nista :(. pa da nastavim znaci 5,6 i 8 dan ciklusa nezasticeni odnos i onda 14 dan ciklusa ja opet lagano prokrvarila, bez bolova, ma ne bi ni skuzila da nisam isla na wc :(kako doslo tako prestalo???? ne kuzim???? uglavnom sad danas mi 24 dan ciklusa, zadnjih par dana tocnije od 17 dana ciklusa imam cudan filing u trbuhu, a za pms je jako rano, cak sve te neke cudne stvari ignoriram misleci to je stvorio mozak upijajuci previse informacija s neta. sad me zanima dal se ikome desilo ista ovako, a da da nikad nije imao nikakva krvarenja usred ciklusa i sad ovo, ne znam ZNA LI ITKO? :) citajuci sve ovo zakljucila il trudna ili sam bolesna :( ili sam psiho slucaj za razmatranje HVALA
|
|
|
|