teacher75 -> RE: Teacher75 rodila svoga sinčića ! (6.3.2012 20:10:48)
|
hvala drage moje, bas ste me raznijezile[sm=smiley1.gif]evo djeca zaspala pa da ugrabim vremena (HAHAHA shega mi ovo "djeca"). mi smo hb vec danas izasli, porod je brzo prosalo, malo me vise boljelo nego prosli put jer su mi ipak ukljucili drip (mada nije bilo potrebe al ko ce se svadjati s njima tamo), porodile me samo babice buduci da je bilo tokom noci i dezurna dr je otisla na carski rez, al su babice bile super, trudile se da mi ne rade epiziotomiju. mada su me ceprkale puno poslijem, gledale grlic i jel sve fino izaslo, za razliku od prosli put, pa me ipak boli al ne kao prosli put i nadam se da cu se brze oporavit jer imam samo 2-3 unutrasnja sava sto sam malo pukla.bebac je izlazio sa rukicom uz glavu pa me i on malo zagrebao valjda. dojio je par puta- kolostrum al zauhar. ima malo krmeljina, dali nam kapi za oci, ostalo sve za sad ok, nadam se da ce tako i ostati. lana me docekala sa buketom, htjela ona da nosi bracu itd... slomila danas moju mamu citav dan[sm=smiley1.gif]ja nisam ni oka sklopila od preksinoc pa jedva gledam, telefoni uzareni, stalno neko zove, cestita[sm=smiley1.gif]toliko od mene, hvala jos jednom[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|