Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako me jos ista moze iznenaditi onda je to jutros poruka od Miracle :) Draga moja i ovdje cestitam da vam bude ziv i zdrav i hairli. Kao sto sama rece rodila sebi poklon za rodjendan:)
Mashallah, baš sam se obradovala kada sam pročitala ovu lijepu vijest. Čestitam ti draga od srca, da vam bude zdrav i sretan. Uživaj sada sa svojim pišonjom . Želim ti brz oporavak. Očekujemo tvoju porođajnu priču
Svojim dolaskom obradovao nas je i iznenadio još jedan dječak, nadamo se da će biti predvodnik u dobrim djelima, uzoran i plemenit, na ponos svojim roditeljima, da će svi skupa uživati u zdravlju i sreći duugo, svima od srca čestitam novog člana, a lijepoj mami brzi oporavak
predivno napisano,amin na dove