Dalil@ -> Savjet - ubodna rana na glavi (2.3.2012 22:15:40)
|
Dakle, stvarno bi mi dobrodosla razmisljanja, savjeti, iskustva....jer, umrijet cu do ponedjeljka cekajuci..[sm=smiley13.gif] Malecki je jucer oko 11.30 ruzno pao i jako udario glavom o ivicu stola, cosak tacnije [sm=smiley13.gif] Cula sam kad je udarilo o kost :( a jos kad sam doletjela i uzela ga pa vidjela rupu na glavi, premrla sam [sm=smiley19.gif] Naravno, odmah smo otisli u hitnu, oni ocistili ranu i (na moj zahtjev) nas poslali na KUM da slikamo glavu. Nalaz je, hvala Bogu, OK. Sad je druga stvar problematicna. Strasno kasnimo s vakcinama. Kada su u hitnoj i na KUMu pitali muza jel mali vakcinisan, on je, ne znajuci, rekao da jeste. A sve kontam da su mu tada htjeli dati vakcinu Ana-te (protiv tetanusa). Ja sam pedici otisla tek veceras s djetetom te ona rece da se ta vakcina trebala primiti u roku 24h. A mi nismo :((( Maleni je cijelo vrijeme na antibiotiku (imao gripu il sta vec) pa me to malo tjesi ali nam je pedica rekla da obavezno u ponedjeljak dodjemo na tu vakcinu. Do tada...premirem [sm=smiley13.gif] Jel imao ko sl iskustava? jel ima ko vise znanja u vezi ove problematike? Pocela sam na netu citati oko posljedica pa se istravila i prestala [sm=smiley13.gif] Help!
|
|
|
|