|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Seksipil
30.3.2011 15:51:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: pocahontas

od "naših" mi je mrak ustvari Grašo..Petar Grašo..jaooooouser posted image

To naravno ide prema vlastitom ukusu. Mene stvarno, od javnih ličnosti, uvijek više privuku oni u 40-tim, i malo mračnijeg izgleda. Petar Grašo mi je (ne volim taj izraz) papučar user posted image

I ne bi ni sa jednim, meni je moj tamam sve što mi treba user posted image

meni je p.graso tip...aj..nemoj...boliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 351
30.3.2011 15:51:55   
Anoniman
a sad odoh vani...hebo vas temauser posted image user posted image ...jadno moje dijeteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 352
30.3.2011 15:55:12   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: pocahontas

meni vala od naših niko na pada na pamet..dajte žene, uozbiljite se..kakav Đuro, kakav Gibo..pričamo o seksipilu....user posted image i Brega je vodao najbolje komade ali ja ne bih s njim ni luda..mozda jer je sada malo star za mene..
od "naših" mi je mrak ustvari Grašo..Petar Grašo..jaooooouser posted image ..za neke je to Čola, ali ima tanke usne a to ne volim..mrzim to....user posted image

kakav ba crni peater beanuser posted image user posted image ...meni je on user posted image user posted image

i meni user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 353
30.3.2011 15:56:35   
M kao Mama
A gdje Vam je Ezel,

hanabana baci me u duman, sad kontam ko je to u Hagu, jel optužen ili radi tamo nešto, mislim da znam ko je, samo mi treba smjernica, znamjednog koji nije u svojstvu optuženog, a radi oko Haga i zaista je wouu

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 354
30.3.2011 16:09:10   
bojana86
user posted image

user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 355
30.3.2011 16:11:25   
mamabb
IZVORNA PORUKA: bojana86

user posted image  

ooo daa kao i sergej trifunović i boris tadić i vlado georgijev su mi face sa ovih naših prostora.

04.12.2008.

(odgovor članu bojana86)
Neposredna veza do poruke: 356
30.3.2011 16:25:16   
bojana86
jesu i to bas face....... mmmmmmmmm

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 357
   [Obrisana poruka]
30.3.2011 17:06:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 358
   [Obrisana poruka]
30.3.2011 17:09:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 359
30.3.2011 17:12:15   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Eric Bana
user posted image

Uh..... user posted image user posted image user posted image user posted image mljacccccc

Samo nek ima bradu! Čim nema brade, meni nije muško......user posted image

Iman,i ja kazem,bez brade kao da nije musko... Ali ovakve,stare samo par dana...Moj muz po mojoj zelji uvijek tako ostavi,a sad kako je bebauser posted image   hoce da se mazi s njom i da je ljubi,a njoj brada smeta...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 360
   [Obrisana poruka]
30.3.2011 17:12:34   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 361
   [Obrisana poruka]
30.3.2011 17:13:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 362
30.3.2011 20:43:42   
teacher75
a kako ovu dvojicu da zaboravim:

http://www.imdb.com/name/nm1694302

http://www.imdb.com/name/nm0553648/

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 363
30.3.2011 23:25:31   
Anoniman
Ne znam jestel ovog već eksponirale meni je on user posted image inače volim piletinu al et zadovoljila bi se i ovim
user posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 30.3.2011 23:37:52 >

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 364
30.3.2011 23:29:04   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Breskva

Ne znam jestel ovog već eksponirale meni je on user posted image inače volim piletinu al et ne zadovoljila bi se i ovim
user posted image

Nekad bio...sad je vala nesto prop'o

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 365
30.3.2011 23:35:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Ne znam jestel ovog već eksponirale meni je on user posted image inače volim piletinu al et ne zadovoljila bi se i ovim
user posted image

ja ga nikad nisam nesto gotivila. a ne rekoste kakva su vam ova dva macana gore sto sam ih ja postavilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 366
30.3.2011 23:42:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

ja ga nikad nisam nesto gotivila. a ne rekoste kakva su vam ova dva macana gore sto sam ih ja postavilauser posted image
¨

Iskreno tiki nikakvi za moj ukus onaj donji ko lopov , a gornji eto moze se pogledati u njega...
A sta cemo u sendvic???user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 367
30.3.2011 23:43:30   
Anoniman
user posted image

Montevideo Bog te videouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 368
30.3.2011 23:43:48   
Anoniman
Marina u sendvič -piletinu kakvu nemojmo sve po starudijamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 369
30.3.2011 23:45:33   
Anoniman

Marina u sendvič -piletinu kakvu nemojmo sve po starudijamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ebes piletinu moze li kakav kokan???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 370
30.3.2011 23:45:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image

Montevideo Bog te videouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuser posted image user posted image user posted image

Noa, noa znaš i ti vala ubostuser posted image tako nešto tražimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 371
30.3.2011 23:47:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

¨

Iskreno tiki nikakvi za moj ukus onaj donji ko lopov , a gornji eto moze se pogledati u njega...
A sta cemo u sendvic???user posted image user posted image user posted image

onaj donji, bivsi od kylie minogue, je malo grohnuo, slazem se, al bio je praaavo dobar prije par godina, a ne znam jesi li prepoznala ko je onaj gornji- to je onaj samanthin komsija sto se tusira iz filma sex and the city- 1. dio ako si gledalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 372
30.3.2011 23:50:37   
Anoniman
ne gledam sex and the city nazalost ja sam vise za staru skolu sto se glumaca tice.....Yul Brinner, Marlon Brando iz mladjih dana jer i on je grohnuo ko fico ....

Neposredna veza do poruke: 373
30.3.2011 23:52:34   
Anoniman
ma svi su grohnuli, samo parimo oči na njihovim fosilnim ostacimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 374
30.3.2011 23:52:38   
Anoniman
user posted image

njih dvojicu viđoh uzivo na premijeri,piletina al mnogo dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moze i bez prilogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *