Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Gdje ima ova Rownta za kupiti, u kojim trgovinama? Ima li u FIS-u?
ja sam neki dan bila u nasem Fisu i nisam je vidjela - ali mozda je bila pa je prodata - moras pitati da li je nabavljaju.. Sigurno sam je vidjela u Technoshopu (Stanic)..
ja kupila danas, u Tehno marketu kod Konzuma na socijalnom, 109 KM
Nadam se da će se mami dopasti poklon za rodjendan
moja prodata, drago mi je da je odtišla divnom stvorenju i nadam se da će joj služiti bolje nego meni
ja se maksuz prijavila da ti se zahvalim na cetki a tamo .. postidi me bona Alma cetka je suuuper i bas ti hvala..
P.S. ostao mi je mali medenjak u ocima.. bas je umiljata i bi mi zao sto nisam povela djecu makar da se malo vide da se djeca upoznaju ali nejse bice prilike..
moja prodata, drago mi je da je odtišla divnom stvorenju i nadam se da će joj služiti bolje nego meni
ja se maksuz prijavila da ti se zahvalim na cetki a tamo .. postidi me bona Alma cetka je suuuper i bas ti hvala..
P.S. ostao mi je mali medenjak u ocima.. bas je umiljata i bi mi zao sto nisam povela djecu makar da se malo vide da se djeca upoznaju ali nejse bice prilike..
Bujrum daraga znate gdje smo, a ona je ostala plačući jer je htjela tvojim curama da da po marku, jer si ti njoj dala za kasicu, očekujemo Vas i drago mi je da vrti, hahahahahaha
Bujrum daraga znate gdje smo, a ona je ostala plačući jer je htjela tvojim curama da da po marku, jer si ti njoj dala za kasicu, očekujemo Vas i drago mi je da vrti, hahahahahaha
e dusa draga.. e bas mi je sad zao, medenjak mali .. reci ti njoj da joj ona teta Dzana salje veeeliki poljubac..
vrti se, vrti, jasta radi .. dobra stvar, bas sam zadovoljna.. danke draga moja
kupila danas četku, 114 km, isfenirala se i zadovoljna
a, u jarane to mora da je neka nova verzija, pa one sve skuplje i skuplje, prvo su bile 99, pa 109, sad 114, mašala, mora da naš čitaju pa vide žene navalile,. hahahha
a, u jarane to mora da je neka nova verzija, pa one sve skuplje i skuplje, prvo su bile 99, pa 109, sad 114, mašala, mora da naš čitaju pa vide žene navalile,. hahahha
Ne znam kakva je stara, ova moja je zlatno bijela i ima dvije četke...ma vjerovatno je to ista četka, samo ovdje malo skuplja.
ja prbobala maminu četku i extra je al meni kosa preduga pa par puta zamal požar ne izazva hahhaha recite mi jel se mogu kupiti zamjenske četke? mislim one što se ubacuju?
cestitam srce.. vidjeces da ces biti zadovoljna. ja sinoc kasno oprala kosu i bilo mi mrsko fenirati pa je samo osusila i jutros lijepo pokvasim malo kosu i isfeniram - ma frizura za 10.. bas sam zadovoljna.. ti imas slican friz kao i ja i bice ti extra..
ja sam ovom ljubičastom prezadovoljna. kako sam nekada imala dugu kosu i imala vremena na pretek, išla sam 3X sedmično na feniranje. nakon toga sam 10 god. bila kratko ošišnana i sada odlučila da ponovo pustim kosu. imam prilično nekvalitetnu kosu i baš ružno izgleda ako nije isfenirana. ova četka mi je otkrovenje samo takvo jer ja sama ne bih znala apsolutno ništa s kosom uraditi.