Enni -> RE: Kako su se muževi ponašali prema vama poslije spontanog (26.9.2008 8:56:22)
|
I meni se mješaju osjećaji, ali jedan prevlada - taj da želim ponovno trudnoću i da time "ispravim sve greške" iz prve, ako se to tako može nazvati. Nekad mi se vrti po glavi i to da nisam bila spremna za trudnoću još, pa kje to tako trebalo biti, jednostavno nisam se psihički ustabilila u novoj sredini ni u braku(zatrudnila sam mjesec dana nakon vjenčanj), jednostavno mi je sve bilo novo, i sada je još uvijek, ali niusam znala postaviti prioritete, staviti sebe na prvo mjesto i tu svoju bebicu, nego da svakome izlazi u susrtet, a ja i moji osjećaji na zadnjem mjestu. Jednostavno, nisam bila miran u tom periodu, a mislim da je unutarnji mir presudan za sve,a kamoli za trudnoću. Sad sama se koliko toliko pronašla i u glavi posložiti neke stvari. Osjećam se danas, 2 mjeseca nakon, potpuno spremnom da pokušam ponovno zatrudniti. Ali bojim se kad bi došla pred dr. da bi mi zamjerio što ga nisam poslušala, pa bi se još i tim opteretila da nisam dopustila tijelu da se obnovi. mTako sam odlučila uzeti zlatu sredinu 4 mjeseca iu pokušaj, jer sumnjam, (a možda i neća biti tako ), da će se odmah primiti.Ali se u svakom slučaju nadam u Novu g. ući kao trudnica. Isto želim i tebi, i svima. Jer ipak tada ću, kad opet zatrudnim , biti potpuno mirna, i neću se opterećivati prošlom izgubljenom trudnoćom, kao sada. a vrijeme ipak prolazi, prije 2 mj. sam govorila kad će 26.9., a evo ga, a sad govorim kad će 26.11- , doći će, mislim i brže nego što mislim.Dotad još malo radit na sebi, fizički i psihički. Fizički sam se dotjerala, u red mislim, i imunitet, i opće stanje mi je ok, nalazi dobri, ja se osjećam dobro, pijem pregnital i od juče folacin 1/2 tbl i još c vitamin.
|
|
|
|