bery -> RE: otkaz zbog trudnoce (14.3.2012 21:08:10)
|
Drage moje, Zao mi je sto mi zene moramo prolaziti kroz sve ovo, :(:(:(ja sam prosla kroz slicnu situaciju, nisam tada bila trudna ali medjutim sav taj stres sto sam prozivjela je ostavi na mene posljedicu, da sam jedva ostala ziva u trudnoci....radi se o jednoj skoli i o zaposljavanju dipl.socijlnih radnica/ka, ja radila u toj skoli medjutim cura dala pare i naravno nju prime......ja nisam mogla to da trpim i tuzila sam ih, proces tuzbe se vuce od 2008, ali nadam se da ce se zavrsiti. U medjuvremenu zaposlim se u jednoj NVO, koja se upravo bavi zenskim ljudskim pravima i moram priznati da mi je drago sto sam tu. Naime kada sam bila 3/4 mjesec trudnoce desilo mi se nesto strasno, da nakon toga nisam bila sposobna sama hodati, a ne sta drugo, moje kolegice su mi izasle u susret nisu me poslale na biro, nego su mi isplacivale placu dokle su god to bile u mogucnosti i naravno nisam radila 1 godinu i 6 mjeseci, jer mi nije direktorica dala. Neki dan sam se vratila na posao i rekla mi je da ostajem koliko ja vidim da mogu dok se jos ne oporavim, elem da ne duljim vise, treba se boriti za svoja prava, ako sta mogu pomoci tu sam posto ja imam lose iskustvo sa skolom, a sutra cu se na poslu malo raspitati ko od pravnika/ca radi bas na tim slucajevim vezano za trudnice i otkaze........jer znam da u Sarajevu ima nekoliko org.koje pruzaju besplatno usluge za takve slucajeve........drage mame zelim vam puno srece i da sve uzivate sa svojom dragom djecicom, jer oni su nam najvece blago, a ostalo ce se sve posloziti..........:):)
|
|
|
|