Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E i ja sam to isto pitala pa kako nisam dobila odgovor sama sam istraživala i našla ovo na njihovoj stranici : Obavijest za naručitelje iz inozemstva:
Sve knjige šaljemo poštom u sve zemlje svijeta. Radi jeftinijih troškova dostave i lakšeg naručivanja možete naručiti i izravno kod naših inozemnih partnera.
Naručitelji iz BIH: - sve naše naslove možete naručiti u tvrtki: Logovita d.o.o. - kontakt podaci: 88000 Mostar, tel./faks: +387 36 328 020, e-mail: logovita@tel.net.ba - sve naše knjige možete naručiti telefonski, e-mailom ili faksom i dobiti poštom na željenu adresu ili osobno ih podići u knjižari Logovita
E i ja sam to isto pitala pa kako nisam dobila odgovor sama sam istraživala i našla ovo na njihovoj stranici : Obavijest za naručitelje iz inozemstva:
Sve knjige šaljemo poštom u sve zemlje svijeta. Radi jeftinijih troškova dostave i lakšeg naručivanja možete naručiti i izravno kod naših inozemnih partnera.
Naručitelji iz BIH: - sve naše naslove možete naručiti u tvrtki: Logovita d.o.o. - kontakt podaci: 88000 Mostar, tel./faks: +387 36 328 020, e-mail: logovita@tel.net.ba - sve naše knjige možete naručiti telefonski, e-mailom ili faksom i dobiti poštom na željenu adresu ili osobno ih podići u knjižari Logovita
Milenium, izvini, nisam bila tu par dana. Mi smo ih kupili na sajmu, 6 KM je jedna knjiga. Doduse, jeste da ih ima puno, ali isplati se svaka Mozda je za malo stariju djecu, da ona sama istrazuju, ali mi smo prezadovoljni
Drage mame, moze li preporuka za neku knjigu za djecaka za 1. rodjendan i gdje kupiti? Do nekih 30 KM. Kupili smo nesto od odjeca i uz to sam htjela jos neku edukativnu igracku ali ovih dana vise razmisljam o knjizi. Mozda neka sa zvucnim pritiskom isl. Znam da je mama djecaka ljubitelj knjiga kao i ja pa mislim da bi se svi obradovali. Hvala vam! :)
Drage mame, moze li preporuka za neku knjigu za djecaka za 1. rodjendan i gdje kupiti? Do nekih 30 KM. Kupili smo nesto od odjeca i uz to sam htjela jos neku edukativnu igracku ali ovih dana vise razmisljam o knjizi. Mozda neka sa zvucnim pritiskom isl. Znam da je mama djecaka ljubitelj knjiga kao i ja pa mislim da bi se svi obradovali. Hvala vam! :)
ja sam prije pola godine imala jedan rodjendan isto prvi isto djecak i umjesto knjige kupili smo lego i neki dan smo se druzili sa djecakom i mama i djecak su odusevljeni legom (ja sam licno fan lega i moja curica uziva u igranju sa istim). od knjige sam odustala iz vise razloga: nesto kvalitetnije ne mozes ispod 50 KM da kupis, onda to mi je nekako vise za vecu djecu dok izrastu i steknu naviku citanja knjiga. ovako bi ista stajala i skupljala prasinu jer je i kod mene jos uvijek tako jer curica voli vise slikovnice od knjiga, tek nedavno se pocela zanimati za dugometrazne crtice.
ako se ipak odlucis za knjigu, knjizara kultura (u alti i konzumu na socijlnom) definitivno najveci izbor takodjer razmisli o nekoj ideji drvenih kocki (iz licnog iskustva - takodjer nesto sto smo kupili jednom djecaku za prvi rodjendan)