Hanady RR -> RE: Slikovnice/knjige za djecu (13.9.2013 12:06:05)
|
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: tinkivinki da li neko zna pjesmicu-recitaciju za djecu počinje nešto:ova riba plava,na dnu rijeke spava?spominje se još tetka žaba i kos crn sleteo na trn. hoće moja cura da nauči pa ako neko zna da mi napiše [sm=zmeden.gif] Na dnu mora plava,jedna mala riba spava. Spavaj, ribo, slatki san, sutra ti je rođendan. a nije ta,ovo je neka što djeca uče u prvom osnovne.njena drugarica recituje pa hoće i ona[sm=smiley36.gif] e u našem je udžebniku nije bio... što nije čudno...kod nas su udžebnici po školama različiti a kamoli po entitetima[sm=smiley36.gif] baš,kod nas 2 škole u gradu i kažu u knjižari pitaju u koju školu dijete ide,jer različite knjige valjda[sm=zmeden.gif] kod nas je više škola i knjigaaaaa hipter[sm=smiley36.gif] svako svoga uatora, izdavača ima... tako da moje dijete učilo prvu pjesmicu leptirić...a kod komšinice u naslejdu do za tu pjesmu čulo nije nikada[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|