bebacha -> Pomoc za Adnana (11.2.2012 12:34:41)
|
Drage forumasice nazalost opet trebamo pokazati humanosti.Rjeci je o 28-godisnjem Adnanu.Oni su nasi prijatelji tako da sam potpuno upoznata sa situacijom.Adnan je otac dvije djevojcice i vec godinu dana se bori s ovom bolesti.Ja cu vam kopirat tekst apela za pomoc s njegovog facebook profila.Molim vas budimo humane i pomozimo mu da opet uziva u zivotu. Poštovani, Moj sin Adnan, koji ima 28 godina, ima tumor koji destruiše sakralnu kost i nepokretan je. Sa ovom bolešću Adnan se bori već godinu dana, te je i rođenje druge kćerke dočekao u bolničkom krevetu. Na svu sreću tumor je benigan, ali ga je potrebno ukloniti kako bi Adnan prohodao i nastavio normalan život. Nažalost, s obzirom na rizik koji nosi takva operacija takav zahvat nije moguće izvršiti u Bosni i Hercegovini, a niti u jednoj drugoj susjednoj zemlji. Najbliža klinika koja vrši operativne zahvate te vrste nalazi se u Mađarskog. Operacioni zahvat s troškovima košta oko 35.000,00 €. Adnan je otac dvoje djece. Supruga, otac i majka ne rade, tako da nismo u mogućnosti skupit itaj iznos, te Adnanu pružiti normalni život. S obzirom da je vrijeme kratko i ograničeno, a ukoliko se brzo ne operiše šanse za izlječenje su manje, ovim putem vas molimo za pomoć, da nam svojim prilogom pomognete u prikupljanju sredstava za liječenje i spašavanja života mog djeteta. Sredstva se uplaćuju: na ime Džinić Adnan Račun u Raiffeisen Bank d.d. br. 1610250000000047 09 250 533 197 `KM 19250385390 - Devizni U nadi da ćete se odazvati ovoj humanoj akciji unaprijed zahvalni; Porodica Džinić Kontakt mob. 061/ 888 710 ili na kucnu adresu Podgaj br:16. Da budete svi zdravi i živi a i ja sa vama. Kad proćitate,molim vas da proslijedite svojim prijateljima.
|
|
|
|