salmana -> RE: Privatne škole? (21.1.2016 11:00:05)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa moje dijete ide u Isa beg šta vam zanima? nastava je na engleskom, ko istu pohadža po Kembridžovom programu i cijena je viša od nadene, po mjesecu Nista me ne zanima, ja sam tu skolu obisla prije nego smo upisali dijete u prvi razred. U potrazi za skolom koja ce nam pruziti I usluge produzenog / cjelodnevnog boravka, I ta je skola bila zanimljiva, ali samo dok je nismo obisli I vidjeli uzivo. Skola je bila u jako losem stanju, posebno trpezarija, svlacionice I dio gdje se nalazi sportska sala. Dojam (negativan) koji je direktorica ostavila na nas je odmah sto se nas tice zavrsio svaku pricu o toj skoli, samo smo je prekrizili sa spiska potencijalno prihvatljivih. Zena u najmanju ruku pati od kompleksa manje vrijednosti, mi dosli da nam prezentira prednosti skole u odnosu na druge, I prezentira nam sve zbog cega bismo bas tu trbali upisati svoje dijete, a ona pola sata vodi monolog o sebi, svojoj "velicini", vaznosti, autoritetu, neprikosnovenosti, ustajanju na noge I u stav mirno kad se negdje pojavi itd , mislim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dovidjenja gospodjo, to ti kuci svojoj prosipaj [sm=jezicek.gif] Znaci, zena rodjeni diktator. Ja tu prostora za lijepu atmosferu (radnu, kolegijalnu ili bilo kakvu) nisam vidjela.
|
|
|
|