Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 8.2.2012 20:14:13
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: milenium
pitala sam već na temi pravni savjeti ali nitko nije odgovorio pa da pokušam ovdje ako netko zna. pao nam je snijeg s krova kuće na auto i doslovno ga stukao,šteta je oko 2000 zna li itko imamo li pravo na nadoknadu štete zbog snijega.auto je naravno osigurano. hanady bi to znala sigurno ali nema je odavno na forumu
slicno se nama desilo prije 8 godina.. greskom Fond za izgradnju stanova nije napravio one granicnike vodoravne (ili kako se vec zovu) na onim limenim kupolama zgrade i kad se snijeg poceo topiti sve se obrusilo na nase auto... steta nije bila velika ali... rekli su nam da nam niakkava zalaba ili bilo sta ne pije vode... mozda je nasa greska sto ipak nismo pokusali bilo sta...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 8.2.2012 20:22:58
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium
poslala sam ti jučer pp al ne znam jesi ga primila.
nisam draga... baš mi je dolazilo PP poruka al nema tvoje ...pisla bih ti odmah daje ima
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 9.2.2012 11:36:59
henna ze
U zenici je jutros u 7 sati - 19.. bus je poptuno zaledjen došao na stanicu..grijanje mu ne radi..ako sjedneš na stolicu od skaja..dobiješ od upale bubrega do upale mozga..kompletno sve...ako se držiš za šipku..ruka ti ostane tako...nego se nasloniš ako imaš koga..ja i kona se stisle i držale jedna drugu...nije bilo komšija...još ponijela prepeličija jaja...pazit i njih...vrata od hladnoće ne rade...pa ih nekako provališ da izadješ..helem...luda kuća
juče pričam sa svojima u tomislavu...kažu užas..banke.bolnice, općina..ništa ne radi...nanosi snijega do 3 m..moji imaju malu bebu..sreća imaju keša pa su na vrijeme kupili kartone mlijeka i pelena i sve potrepršine u prodavnicama skooro sve opustošeno...
da li su popravili struju u mostaru?
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 9.2.2012 14:19:31
henna ze
nema nastave do 16..niki muštuluk... ma kakvo crno sankanje...pored babine rijeke hodaš..a nalaziš otpadnute tudje uši...meni juče klempe otpaše na mostu... samo kuća i uživancija ko ne ora na posao... ja ostavila i radijator upaljen..kad dodjemo kući..banja..onda se razbuzim ko hljeb u posudi kad nadodje..i nedam se prebaciti...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 9.2.2012 20:14:31
Dalil@
IZVORNA PORUKA: leona81
jel stvarno rjesava problem, ja se mazem svim i svacim od nevena, mehlema, vazelina, preko lusha i loccitane al nista ne pomazeeeeee
Ja sam se praavo iznenadila. Isto tako sam svasta stavljala i nije pomagalo. Od ove mi je dovoljno da jednom namazem i odmah osjetim olaksanje Zimi ne smijem nigdje bez nje.
Pokusaj. Nije ni skupa tako da nemas sta izgubiti. Nadam se da bude od pomoci i vama dvjema
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 10.2.2012 20:54:53
Romali
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Opet pada!!!!!
I kod nas. I opet dere bura , ona ista što mi je izbila kutije od roletni, oborila elek.stubove,ostavila nas bez struje zaledila cijevi za vodu... Samo što je užas završio i vratili se kućama, kad tamo opet ista priča... Nadam se da neće biti baš istog intenziteta.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 10.2.2012 20:59:42
Dida79
IZVORNA PORUKA: Romali
Opet pada!!!!!
I kod nas. I opet dere bura , ona ista što mi je izbila kutije od roletni, oborila elek.stubove,ostavila nas bez struje zaledila cijevi za vodu... Samo što je užas završio i vratili se kućama, kad tamo opet ista priča... Nadam se da neće biti baš istog intenziteta.
Joj pa zar opet bura Iskreno se nadam da nece biti kao prosli vikend i da ce sto prije stati
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 10.2.2012 20:59:58
Lady26
Opet pada!!!!!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 10.2.2012 21:03:58
Hanady RR
Opet pada!!!!!
Iskreno se svi nadamo da neće biti istoga inteziteta i posljedica