Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:41:52
veeseelaa
ja sam zvala u svoju bivšu mahalu i dva momka zamolila da mi mami očiste ja i seka ćemo platiti...baš mi strah za nju najrađe bi da je sebi dovedem ali kako user posted image user posted image
joj vjerujem ti Moj brat je hB sa stanom preko puta moje mame al ja sam malo dalje
Do duše ako ovo potraje moram je vidjeti... malo ću pješke a malo stopanjem, šta da se radi pa i pjehe skroz, kako smo u ratu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:46:07
Hanady RR
biće poplava 100%... pregolemo je ovo... sarajevska vlada kantona još nije našla pogodnu relaciju gdje bi se snjeg vozio ...jer mora ema se kuda čistiti kad su smetovi sa strane
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:52:45
Esmica
Joj zene,ja se prepala.Muz maloprije isao u Konzum,ja ga poslal rekoh sta ja znam dok kad ce ovo trajati,pa da kupi namirnica bar za neko vrijeme. Nema jaja,nema voca,sve se razgrabilo.Otisao u dp,isto stanje,u ovo jos jednu prodavnicu,isto. Ljudi valjda navalili,a mene nesta strah,bas kao u ratu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:58:12
hatepsut
Sta vam treba,budem ja poslala haman sam ja sretnica,hljeb sam ispekla.u blizini imam farmu koka,voca juce kupila moze nam bit 10 dana...samo da nam struje ne nestane !
Ja zaboravila sam napisati,mm je mesar na poslu je
< Poruku je uredio hatepsut -- 4.2.2012 17:59:07 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:59:18
dubravka01
E da vam samo kazem, ja malo prije pripremih svijeće, upaljač, lampu i nasuh vode nek ima u zalihi, nije meni ni za hranu toliko,samo nek ima struje vode i grijanja...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 17:59:53
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dubravka01
E da vam samo kazem, ja malo prije pripremih svijeće, upaljač, lampu i nasuh vode nek ima u zalihi, nije meni ni za hranu toliko,samo nek ima struje vode i grijanja...