Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 6.1.2017 14:07:54
Lunitik
Moze li mi neko poslati broj Fatime? Moja curica ima problem sa urastanjem nokta, doktor je vec preporucio operaciju, ali ja zelim probati sve drugo prije toga. Vidim da svi hvalite Fatimu pa molim da mi neko proslijedi broj. Hvala puno.
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 6.1.2017 19:12:40
ninuska
IZVORNA PORUKA: Lunitik
Moze li mi neko poslati broj Fatime? Moja curica ima problem sa urastanjem nokta, doktor je vec preporucio operaciju, ali ja zelim probati sve drugo prije toga. Vidim da svi hvalite Fatimu pa molim da mi neko proslijedi broj. Hvala puno.
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 22.3.2017 14:54:50
lamsa
molim vas br telefona toliko hvaljene gdje Fatime za moju djevojcicu kojoj nakon povrede ne raste normalan nokat. slali su nas na ortopediju da joj to sto raste ponovo icupaju pa kao narasce normalan. zelimo probati sve prije ngo cupanje, molim vas broj fatime
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 14.8.2017 14:23:21
imagea
Pozdrav, hitno mi treba broj od Fatime. Zamolila bih da mi neko pošalje. Obzirom da sam prvi put na forumu, gdje cu pronaci poruku(ako mi neko posalje u pp)
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 27.10.2018 11:25:09
ferguson
Moze li broj te Fatime ako moze pomoci kod kurjeg oka,sve iz apoteke sam probala,a sad vise ne mogu ni da stanem na nogu normalno,stvarno je hitno..hvala
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 27.10.2018 19:46:39
Visnja RR
moja desetogodisnja djevojčica je imala na tabanu kurje oko...
stavljala je 8 dana onaj flaster za kurje oko....stavi se uveče i skine nakon 24 h
kada ga skine držala je u škafu punom tople (ne vruće) vode s jednom kašikom medicinske sode bikarbone...i tako držala 15.20 minuta.... već je u prolazu sve
a najbolje za kurje oko je krema koja se zove Warzin ali se može nabaviti samo u Austriji (najbliže nama)
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 30.10.2018 21:39:12
ferguson
Probala sam dvije vrste flastera i sve tekucine koje se mogu kupiti u nasim apotekama,i cuvarkucu i natapanje nogu u ovakoj i onakoj vodi...trenutno ne mogu stati na nogu jer su blizu jedan drugog,i postali su ogromni od tih preparata
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 14.4.2019 0:38:42
Krlaa
Molim vas ako moze broj od Fatime, bila bih vam puno zahvalna!! Ili bilo ko ko ima?
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ima jedna djevojka koja radi samo tu vrstu pedikira, ne radi sad ove "moderne" i ja sam sa njom prezadovoljna, i svi moji (imamo genetski problem sa urastanjem noktiju) on kad uradi imam osjecaj da godinu si miran poslat cu ti pp sa brojem telefona samo dok nadjem, nalazi kod skretanja za vraca pored zoohobija i zove se djevojka Fatima, predivna stvarno
RE: Medicinski pedikir u Sarajevu 22.7.2021 8:54:49
Masaimedo
Da li mozete da mi posaljete broj od gospodje Fatime?Imam velikih problema sa urastanjem noktiju, cupali su, al problem nije rijesen. Bila boh Vam zahvalna na pomoci.