bellla
|
IZVORNA PORUKA: vjestica e ovo mi je dno dna - reći mm ja častim odlazak na more živjeti s nekim zajedno u istom stanu, jesti istu hranu, iamti djecu i odgajati ih i onda reći ja častim odlazak na more ma kako nije...pa s njim zivim, s njim sve dijelim, zajedno trosimo struju,vodu,plin,hranu,zajedno odgajamo dijete, itd. da ne nabrajam....i cuj sad cu ja zaraditi nesto vise, a on eto nece, pa cu mu ja reci ma hajd ja imam love, mozda te i povedem na more Pa nije meni suprug donator sperme, on je meni partner, ne igram Monopol protiv njega, vec zajedno koracamo kroz zivot. Kad ga pocnete gledati kao promasenu investiciju, bolje se razvedite, dobijete alimentaciju za dijete, bar neke koristi od njega da imate. bravo! Ja otišla do wc, otvorila mašinu, pogledam i kažem: nema ih ovdje u prljavom vešu. Nemam pojma, da nisu tamo gdje ih ostavljaš. hahaha,fakat volim nacin na koji zena razmislja Trenutno ne radim,pa ne znam da li sam mjerodavna ,alii dok sam radila,zaradjivala sam vise od muza,nikada,ama bas nikada nije doslo pitanje mojih,odnosno njegovih para,niti nam je to vazno tako da,sa njegovom lovom raspolazem kao sa svojom
< Poruku je uredio bellla -- 12.6.2012 14:56:12 >