Amrino -> RE: problemi sa dojenjem... (15.8.2009 16:29:02)
|
IZVORNA PORUKA: saso Pozdrav,da se i ja javim [sm=smiley1.gif] Imam jedan veeliki problem sa dojenjem.Djevojcici je 11 mjeseci i dobila je 2 zubica,ali sad uzasno ujeda kad doji. Na pocetku je to bilo na kraju podoja,ali od kako sam je zaruzila sad me ujede odmah cim primi dojku i gleda u mene cekajuci moju reakciju.Uglavnom oplace jer mi po izrazu lica vidi da sam ljuta i izvadim joj dojku.Drage moje,ja ne znam vise sta da radim,ne bih da je prestanem dojit ali ovo je katastrofa,pomozite ako imate bilo kakav savjet.Nisam je dojila 24 sata i maloprije probala ali opet isto,mislim da cu je morat prekinut dojit ako to ne prestane.[sm=smiley19.gif] P.S. probala silikonske bradavice,ne zeli ih... saso- imali smo apsolutno istu situaciju. Place on placem ja...mlijeko nadoslo, on gladan, mene bole sise...a cim je uzme u usta- ujede me! Ovo ti je klasicni- strajk dojenja! Zbog tvoje reakcije na prvi ugriz dijete sad strajka. I meni je bilo smijesno....cuj reko strajka- ali fakat je tako! Moras je ganjati kada je skroooz pospana...pa ce onda u polusnu dojiti. Kod nas je to trajalo tri dana ....agonija....Nadam se da ce ti brzo proci! Evo ti tema- pa je dobro prostudiraj: Strajk dojenja. Sta kada beba ujeda?
|
|
|
|