lekica83 -> RE: problemi sa dojenjem... (20.11.2010 10:59:13)
|
JA sam ovaj prethodni post brze bolje napisala samo da znas da ne dodajes dohranu,beba da je gladna plakala bi, bila nervozna, a ako je sve ok i ima redovne stolice, nemas razloga za brigu. Ja sam tako svojoj bebi sa cetri i po mjeseca ukljucila po jednu flasicu AD mlijeka, ma je to onda naraslo na dvije dnevno, e onda sam uz savjete Lejle Ka uspjela to da smanjim opet na jednu flasicu ali je nikad nismo uspjele izbaciti. A moja bebica je jakko nestrpjliva,jede po par minuta i zato sam mislila da je gladna, jos kad se tu dodaju savjeti nestrucnih osoba, ma ne muci dijete daj joj flasicu itd, eto ja se zaj[sm=smiley35.gif] Nastavili smo dojenje kolko tolko evo do nedelje, prije sest dana, kada se razbolila i nece da pridje siki, sad je bolje ali i dalje odbija, ja je ne silim nego samo ponudim kad vidim da nece odustanem ali mi se srce i sada kida iako dojimo skoro 11 mjeseci, ja sam mislila da cemo najmanje godinu dana, ali eto bebe imaju svoj ritam. MAda ja jos nisam odustala, jos uvijek cu joj nudit pa sta bude. Tako da dok god tvoja beba prihvata siku ni slucajno ne daji AD, LEjla Ka ce ti dati sigurni bezbroj korisnih savjeta, ostani uz ovu temu i vidjeces kako ce te ona uz strucne savjete smiriti..
|
|
|
|