mala_sa -> RE: problemi sa dojenjem... (7.11.2012 22:09:35)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: mala_sa Bebice mi smo svaki moj PMS "odbolovali" na taj nacin; siku samo sto pomirise pone da je gura i okrece glavu, zatim i histerise. Jedino bi dojio u skroz uspavanom stanju, ili samo malo razbudjen (citaj po noci), a po danu nikako (mozda po 2 puta pouce i to je to). koliko traje PMS[sm=smiley36.gif] bas tako povuce dva puta ustane al ovo nocas je bas histerija.... vristi BJEZI od mene....prije se samo raskopcam ona trci meni da doji, a sad joj pokazem ona grli babu i bjezi, bas on veceras govori da je cudno Nama bi to trajalo 2-3 dana, nikad nije vise. Prvih 24h bi bilo bas intenzivno i histericno odbijanje, a onda se polahko vracao starom ritmu. Predpostavljam da je zbog hormona bio malo drugaciji miris, pa mu je trebalo vremena da se navikne. Ti sutra obavezno ponovi test, daznas na cemu si. Zelim ti ono sto i ti sama sebi [sm=smiley31.gif] zeneeeee evo me opet....jutros ustala da klanjam sabah KAD DOBILA[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] tako da je "misterija" rijesena hB, N jos ne doji kako treba kao sto vidite po vremenu kad pisem ustali smo u 6h jer nije zaspala na siki kao obicno...dojila je manje u snu a evo mala sa to traje 2 dana kod nas, valjda ce jos danas, dok se navikne???? Je li se popravilo stanje sa dijenjem??
|
|
|
|