anđelo -> RE: problemi sa dojenjem... (22.5.2012 10:20:53)
|
Drage moje savjetnice,drage mame, s ponosom vas obavještavam da smo 24 sata (sad će biti još malo) smo isključivo na siki...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] doji on i dalje po 5 minuta,spava nekad sat poslije toga,nekad 3 sata,ali ne brinem brigu,očigledno to je neki njegov ritam.... ne izdajam se više ,nadam se da neće doći do problema zbog toga,ako baš osjetim veliku prenapunjenost izdojit ću se malo.... imamo do sad 4 pelena napišanih(istina nisu toliko napišane kao kad sam ga prije još tovila nakon podoja)ali valjda je to to.....jednu pelenu mu još moram skinuti kad se probudi,pa da bude 5 kaka imamo 3,jednu kako treba,a druge dvije nako vala,nisu nešto,razletile se po peleni,ali je taman sadržaja kao 5 km kovanica eh sad u 1 tačno će bit 24 sata kako smo na siki isključivo,nadam se još da ce imat jednu stolicu jučer mi je spavao na dvosjedu u dnevnom,a bila otvorena balkonska vrata nasuprot njemu...bio je on doduše pokriven,ali baš je vjetar puhao nekakav ,i eno mi sad šmrca....sinoć sam mu 4x čistila nos onim aspiratorom,i baš izađe velika količina slinica,sve vodenaste nekakve,a žao mi ga kad ne može da diše...nadam se da to prebrodimo brzo
|
|
|
|