scarlett -> RE: problemi sa dojenjem... (17.5.2012 15:05:28)
|
IZVORNA PORUKA: ivannna Drage mame, imam jedno pitanjce, mojoj bebici je sada tri mjeseca, i u zadnje vrijeme doji samo po pet minuta i nece vise, okrene glavu, a ako insistiram, samo licka bradavicu ili povuce jednom pa me ugrize :). E sada nicim ne pokazuje da joj je to malo, ima 2-3 ukakane i vise upiskenih pelena, iako je prosli mjesec dobila oko 600 gr., a i ovaj ce izgleda isto, mada njoj to izgleda sasvim dovoljno jer je buca mala. E sad ono cega je mene strah je da se ne smanji produkcija mlijeka u dojkama, a da je ovo samo neka faza, inace dojim na zahtijev a to je svakih 2-2 i po sata ili ako zaspe onda duže, po noći doji obicno dva puta. A od kada je mlijeko fino krenulo dojimo jedan podoj jedna dojka. I kako da znam da popije dovoljno onog masnijeg mlijeka za to kratko vrijeme. Pusa za sve Ivana sve je to normalno, doklegod je opće stanje djeteta ok. Što su veći, prave veće razmake između podoja i smanjuju dužinu podoja ( naravno kada su skokovi, zubići ili nešto drugo u pitanju, tada ovo pada u vodu, jer onda obično stalno traže). Ne možemo znati koliko masnijeg mlijeka beba popije, tu moraš pratiti pelene mada ni to nije garant, jer neke bebe znaju danima nemati stolicu i opet lijepo napredovati.
|
|
|
|