Mrgica -> RE: problemi sa dojenjem... (9.5.2012 11:41:08)
|
Selma i ja sam imala temperaturu skoro 10 dana, dojila sam sve normalno, i pila ponekad paracetamol.Nikad nisam saznala od cega mi je temp visoka,bila oko 38,kasnije 37,4, mozda od rane od epi,hajd ga znaj,ja sam to rekla patronaznoj i ona mi rece da je to normalno jer dojim tj uspostavljam dojenje,eh sad tako ona kaze,a jel normalno ili ne hajd ga znaj. Mi hvala Bgu dojimo, samo me brine bljuckanje,naime,kad doji i zavrsi je je dignem da podrigne,nekad podrigne nekad ne,poslije je stavim na stranu i dosta dugo nakon podoja ona bljucne nekad mi se cini pravo puno, pa se bojim da izbaci sve sto pojede.I kad zavrsi sa sikom i kad je dignem da podrigne, a ne voli to vrpolji se i stenje,nekad i place,podrigne i opet trazi jos da doji isto radi i nakon sto bljucne, hoce jos ili podje stucati i ja je opet vratim malo na siku i prestane, neko kaze da tako treba, a opet neko kaze ne treba, mene interesuje dal treba ili ne?Sto se tice pelena mokrih i ukakanih to je ok hB, eh sad da li i koliko dobiva na kilazi ne znam kontrola nam je za 10-tak dana aBD.Ja napisa sve s brda s dola,dojim pa sam malo dekoncentrisana[sm=smiley36.gif] u biti me interesuje jel normalno da beba bljucka toliko?pusa za sve mame
|
|
|
|