anđelo -> RE: problemi sa dojenjem... (16.4.2012 22:01:10)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka anđelo, naravno da se broji svaka upišana, i ona sa stolicom. Ti se trudi da podoji budu što češći, i što kvalitetniji, više gutanja (masiraj dojke, zagrijavaj, "cijedi" bebi štipkaj, lupkaj, škakiljaj, razgoliti je u bodi pa je stavi da doji, a onda je lagano prekri dekicom, da je što više vaše kože u kontaktu), a manje drijemanja. Kako ti se čini stanje sa žuticom? Bljucanje i podrigivanje nije obavezno, to nije neki značajan pokazatelj. pa ,nisam sad sigurna,ali čini mi se da su mu beonjače malo bistrije,nisu više tako žute,al vidjet ćemo aBd u ponedeljak idući kad budemo išli na vaganje.Mada mu je lice i dalje žićkasto....sve ovošto si navela mi radimo... ono što mene malo buni .jeste da prije su mi grudi kad nadođe mlijeko ,malo otežaju a sad to bas i nije slučaj.Grudi su uvijek mehke,a beba bas i ne vuče kao nekad,a kad ogladni onda vuče al nije to to....bojim se da imam manje mlijeka..... zato brojim stolice i napišane pelene,ako je po njima sudit onda nemam razloga za brigu,ali beba hoće da doji još i nakon što obje dojke isprazni i onda onako vuče na prazno a ništa ne guta....... pa mu onda dam cucu i on vuče cucu i tako zaspi...zato se bojim da imam manje mlijeka....znam zakonitost potražnje i ponude...opet se bojim......ako ga moj muž uzme nosati,onda počne dojit njega za majicu,zato mislim da ostane gladan.....all ne odustajemo........jedva cekam vaganje
|
|
|
|